Stories

Πήγαν για σκι με χαρτί βοήθειας ηλικιωμένου στα Καλάβρυτα

Ιανουάριος 05, 2021 - 13:57

Ζούμε σε μέρες πανδημίας και η επιθυμίες των ανθρώπων για τα αγαημένα τους χόμπι δημιουργούν απίθανες σκηνές ευρηματικότητας για όλους όσους θέλουν να παραβιάσουν τα τα περιοριστικά μέτρα.

H απίθανη ιστορία του 17χρονου Ολυμπιονίκη Ρεντ Τζέραρντ!

Φεβρουάριος 13, 2018 - 12:27

O Αμερικανός snowboarder Ρέντμαν Τζέραντ ή Ρεντ όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του δεν είναι παιδί – θαύμα, με την τυπική έννοια του όρου.

Λούο: Η «γυναίκα-αράχνη» της Κίνας σκαρφαλώνει σε βράχους για να εξασφαλίσει τα προς το ζην (vids)

Σεπτέμβριος 19, 2017 - 20:29

Η Λούο Ντένγκπινγκ σκαρφαλώνει σε έναν απότομο βράχο στην απομακρυσμένη κομητεία Τσιγιούν της επαρχίας Γκουιτζόου, στη νοτιοδυτική Κίνα, για να μαζέψει βότανα που φύονται ανάμεσα στα βράχια.

Η Αγγελική Ανδριοπούλου στο Hall of Fame του παγκοσμίου θαλασσίου σκι

Σεπτέμβριος 15, 2017 - 14:35

Για μία ακόμα φορά μας έκανε υπερήφανους η πρωταθλήτρια μας Αγγελική Ανδριοπούλου. Η Αγγελική, είναι η πρώτη Ελληνίδα που εισήλθε στο «Hall of Fame» του παγκοσμίου θαλασσίου σκι. 

Οι πρώτες Ελληνίδες που πάτησαν την υψηλότερη κορυφή στην Αλάσκα

Ιούλιος 19, 2017 - 16:52

«Παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τα παρατήσω»

«Το βουνό δεν θέλει δύναμη, θέλει ψυχή» δηλώνει η Χριστίνα Φλαμπούρη μια από τις δυο μοναδικές Ελληνίδες που κατέκτησαν για πρώτη φορά την υψηλότερη κορυφή στην Αλάσκα, στο όρος Ντενάλι.

Δύτες εντόπισαν βομβαρδιστικό αερoσκάφος στην Ικαρία που κατέπεσε στην θάλασσα το 1945 (vid)

Ιούλιος 19, 2017 - 14:21

Ένα δικινητήριο επιθετικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος, τύπου Μάρτιν Μπάλτιμορ (Martin Baltimore), το οποίο κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Νότιας Ικαρίας το 1945, ενώ είχε πορεία προς τη Θεσσαλονίκη, εντοπίσθηκε κοντά στον οικισμό του Μαγγανίτη και σε βάθος 16 μέτρων.

Το τζετ σκι που πιάστηκε στα δίχτυα ψαρά έκρυβε μια μοναδική ιστορία

Ιούλιος 19, 2017 - 14:08

Δεν μπορεί να πιστέψει στη Κρήτη μέσα από μια σειρά τυχαίων γεγονότων, βρίσκεται ένα από τα τρία ιστορικά τζετ, μετά από ναυάγιο που σημειώθηκε το 2010 στη Σαντορίνη

Σελίδες

Εγγραφή στο Stories