Στις 28 Ιουνίου το Zen Experience

Στις 28 Ιουνίου το Zen Experience

Μάιος 19, 2020 - 08:35
Date: 
28/06/2020

Το Zen Beach και  ο Κολυμβητικός Σύλλογος Επιλέκτων (SwimmingClub.gr) διοργανώνουν και προκηρύσσουν κολυμβητικό event ανοιχτής θαλάσσης, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στην παραλία Zen Beach (Οδός Τέλος Βάκχου, πρώην Νηρηίδες, Βουλιαγμένη).

 Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Ε.Ε.Α ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ.

Λεπτομέρειες

Αγωνίσματα: 1.000m, 2.500m, 5.000m και 7.500m

Εκκίνηση & τερματισμός: Zen Beach

Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική με καταμέτρηση γύρων

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ

 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν την πληρωμή  κατά τη διάρκεια της εγγραφής τους με τη χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή και προπληρωμένης κάρτας.

Απαραίτητα έγγραφα:

 

  • Για τους αθλητές 13-18 ετών θα σας ζητηθεί να στείλετε Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα/Κηδεμόνα με γνήσιο Υπογραφής.
  • Θα πρέπει κάθε συμμετέχων να καταθέσει ιατρική γνωμάτευση που του επιτρέπει να συμμετέχει σε κολυμβητικούς αγώνες πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Κανονισμοί:

  • Οι συμμετέχοντες των 5Κ & των 7.5Κ φοράνε το τσιπάκι χρονομέτρησης στο χέρι και να έχουν υποχρεωτικά σημαδούρα ασφαλείας, αλλιώς δεν θα μπουν στη διαδικασία εκκίνησης.
  • Κατά τη διάρκεια του αγώνα απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή εξωτερικής βοήθειας.
  • Πέδιλα και αναπνευστήρες θα γίνουν δεκτά με εξαίρεση των αθλητών από την κατάταξη.
  • Mp3 και σημαδούρες ασφαλείας επιτρέπονται.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η εσκεμμένη σωματική επαφή μεταξύ των κολυμβητών. Οι παραβάτες θα προειδοποιούνται την πρώτη φορά και στη συνέχεια θα αποβάλλονται.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο του αγώνα με φαγώσιμα και πόσιμα είδη τα οποία οι αθλητές έχουν προμηθευτεί από αλλού. Με το ειδικό βραχιολάκι η παραλία θα σας προσφέρει όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές.
  • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αλλαγής της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα για σοβαρούς λόγους.
  • Στην περίπτωση μη διεξαγωγής του event για λόγους απαγορεύσεων από την Κυβέρνηση λόγω Covid-19, μεταφέρεται για το 2021 και οι εγγεγραμμένοι αθλητές θα ενημερωθούν έως 25 Ιουνίου για την επιστροφή του κόστους συμμετοχής ή μεταφοράς της συμμετοχής την επόμενη χρονιά.
  • Με την συμπλήρωση της Φόρμας εγγραφής δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στο  ZEN EXPERIENCE 2020 με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να συμμετάσχω στα αγωνίσματα της επιλογής μου. Δηλώνω ότι έχω επαρκή γνώση και εμπειρία και κατανοώ ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είμαι εκτεθειμένος/η στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα. Επίσης, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών, της παραλίας και της τοπικής Λιμενικής Αρχής για τυχόν σωματική, υλική ή ηθική μου βλάβη από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας μου από τους διοργανωτές, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους χορηγούς του αγώνα.*********** By completing the registration form  I certify that I participate in  ZEN EXPERIENCE 2020 with my absolute personal responsibility and I have taken the necessary medical examinations in order to participate in the events of my choice. Ι declare that I have sufficient knowledge and experience and I understand that during the race I will be exposed to the weather conditions prevailing in the area that day. Also, I quit of any claim against the organizers of the event and the Hellenic CoastGuard for any physical, material or moral damage no matter what the cause is and I consent to the free use of my name and picture by the organizers, the media and the sponsors of the event.

 

Επικοινωνία: Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@swimmingclub.gr και τηλεφωνικά:

  • 211 4047177 (SwimmingClub.gr)
  • 693 8060308 (Νίκος Σημαντήρας)
  • 694 5610520 (Γιάννης Δερμιτζάκης)

 

Λεπτομέρειες στο https://swimmingclub.gr/node/88