Ντοκιμαντέρ για τα σπήλαια Διρού στην Μάνη (video)

Ντοκιμαντέρ για τα σπήλαια Διρού στην Μάνη (video)

Μάιος 14, 2014 - 15:56

Δείτε το πολύ αξιόλογο και ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που ακολουθεί και πάρτε μια γεύση απ' τις ομορφιές και την ιστορία του τόπου μας

Είναι γνωστές οι ομορφιές της Χώρας και οι φυσικές «ζωγραφικές» που αυτή κρύβει. Μία τέτοια λοιπόν βρίσκεται και στη Μάνη, όπου κάτω από την άγονη πέτρα, η φύση «ζωγράφισε» έναν κρυμμένο θησαυρό.

Στο ντοκιμαντέρ « Ο Διρός των θαυμάτων», βρίσκεται λοιπόν ο « Διρός Μάνης, ένα σπήλαιο μοναδικής ιστορικής αξίας και πλούσιας πράγματι ομορφιάς, που αποτελεί για πολλού τουρίστες και όχι μόνο μέρος προτίμησης. Ο χώρος είναι κλειστός, φυσικός και δεν επηρεάζεται από καιρικές μεταβολές.

Πολλοί επιστήμονες της ενδοχώρας και του εξωτερικού, επισκέπτονται από επιστημονικό καθαρά ενδιαφέρον αυτόν το φυσικό πλούτο που αποτελεί πηγή έμπνευσης και ιστορίας. Πέρα απ’ την τουριστική προβολή συμβάλλει λοιπόν και στη διαμόρφωση σημαντικών ιστορικών μελετών.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, το ντοκιμαντέρ, όπου προβάλλεται μία σειρά χρήσιμου αρχειακού υλικού αλλά και φανταστικές εικόνες από το σπήλαιο του Διρού, κάτι που θα κάνει όσους δεν το έχουν επισκεφθεί να το επισκεφθούν σίγουρα.

Ο ΔΙΡΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ