Nike Air Max+ 2013 τρέχεις στον αέρα

Nike Air Max+ 2013 τρέχεις στον αέρα

Μάρτιος 01, 2013 - 19:34

Τα Nike Air Max επιστρέφουν και φέρουν στον 21ο αιώνα το νέο ζευγάρι Nike Air Max+ 2013. Η γνωστή αερόσολα που τρέλανε τον πλανήτη δεκαετίες πριν, τώρα σε νέα έκδοση με ελαφρύτερα υλικά και περισσότερη τεχνολογία από ποτέ.
Air Max+ 2013 η επιστροφη της αεροσολας στην Ελλαδα

Το Nike Air Max+ 2013 είναι σχεδιασμένο για αυτούς που τρέχουν. Σε αντίθεση με το Nike Flyknit Lunar1+ το Air Max+ 2013 χρησιμοποιεί αέρα για να υποστηρίξει το πόδι και αν προστατέψει από κραδασμούς.

Σύμφωνα με την Nike, “το Air Max+ 2013 διαθέτει το πιο προηγμένο Nike Max Air που κατασκευάστηκε ποτέ, που εκτείνεται από τη φτέρνα έως τα δάχτυλα και εξασφαλίζει μικρό βάρος, μαλακή αίσθηση, τέλεια απορρόφηση κραδασμών και μεγαλύτερη ευελιξία από οποιαδήποτε άλλη έκδοση”.

Η σημαντικότερη αλλαγή και προσθήκη στο νέο ζευγάρι είναι το Nike Hyperfuse. Τεχνολογία που επιτρέπει την μείωση του βάρους και μεγαλύτερη άνεση στο πόδι. Εξωτερικά μοιάζει με το Nike Flyknit αλλά δεν είναι. Πολλές τρύπες για κυκλοφορία του αέρα, μικρότερο βάρος και καλύτερη αίσθηση σε κάθε βήμα. Δυστυχώς το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι η βροχή.
Η Nike υπόσχεται ότι το νέο Nike Air Max+ 2013 δίνει “έμφαση στη φυσική κίνηση” και “προσφέρει όσο το δυνατόν πιο μαλακή αίσθηση και άνετο διασκελισμό”.
Nike Air Max+ 2013 με Hyperfuse, τρεχεις σαν να πετας

Η αερόσολα δίνει άλλη αίσθηση στο πάτημα και στο τρέξιμο αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχω δοκιμάσει να κάνω χιλιόμετρα με Air Max. Το cushioning παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά σε όσους “τρέχουν με την φτέρνα”, κάτι που τα παλιότερα Air Max υποστήριζαν καλά ή όχι και τόσο, ανάλογα το μοντέλο.

Η χρήση του Nike Hyperfuse στο επάνω μέρος του παπουτσιού αποτελεί ευχάριστη προσθήκη. Όχι μόνο για την μείωση του βάρους αλλά για την αύξηση της ελαστικότητας στο παπούτσι. Από ένα σημείο και μετά, το πόδι πρήζεται και σε κάθε βήμα διευρύνεται και αλλάζει σχήμα εξαιτίας της κόπωσης και αυξημένης κυκλοφορίας του αίματος.

Μεταξύ των Nike Flyknit Lunar1+ και των Nike Air Max+ 2013 θα επέλεγα το Air Max. Για το δικό μου στυλ τρεξίματος και υποστήριξης. Μένει να μάθουμε τιμή και διαθεσιμότητα στην Ελλάδα.

Από το pestaola.gr