Μπικινοφορούσες snowboarders χρησιμοποιεί χιονοδρομικό κέντρο στη Σιβηρία [βίντεο]

Μπικινοφορούσες snowboarders χρησιμοποιεί χιονοδρομικό κέντρο στη Σιβηρία [βίντεο]

Φεβρουάριος 25, 2013 - 18:18

Εναν διαφορετικό τρόπο για να ενισχύσουν την τουριστική κίνηση βρήκαν οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου Σέρεγκες στη Σιβηρία. Συγκεκριμένα, ημίγυμνα μοντέλα και χιονάνθρωπους.

«Μπορεί να είμαστε σε σχετικά απομακρυσμένο σημείο, αλλά διαθέτουμε το καλύτερο χιόνι σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επίσης, όπως βλέπετε, τα ομορφότερα κορίτσια».

Αυτό δήλωσε στους Siberian Times ο υπεύθυνος του χιονοδρομικού κέντρου σχετικά με το νέο πρόμο βίντεο που δείχνει καλλίγραμμα κορίτσια να απολαμβάνουν τις αχτίδες του ήλιου κάνοντας snowboard φορώντας μόνο το μπικίνι τους.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το πάρκο για τους χιονάνθρωπους Γέτι που ετοιμάζεται (σ.σ. φημολογείται ότι κατοικούν σε αυτά τα βουνά) «Αν τώρα τα κορίτσια δελεάσουν ορισμένα Γέτι να βγουν από τις κρυψώνες τους, τότε θα έχουμε πιάσει το jackpot».

Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό είναι ανοιχτό από το Νοέμβριο ως τον Μάιο και απέχει μόλις οχτώ ώρες με αεροπλάνο από τη Μόσχα. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι τον χειμώνα οι θερμοκρασίες αγγίζουν συχνά τους -30.

Πηγή: iefimerida.gr
 

youtube://v/P-_X0nz_HNQ