Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Νοέμβριος 21, 2012 - 20:43

Δεν αλλάζει ιδιαίτερα ο καιρός το επόμενο τριήμερο, με τις τοπικές βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες να παραμένουν. Το ευχάριστο για την τσέπη μας και το πετρέλαιο που μετράμε θα είναι η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 3-4 μποφόρ, στα ανατολικά 4-6. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.

Πέμπτη 22/11/2012

Καιρός
Στη δυτική και βόρεια χώρα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια ίσως σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι
Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

 

Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Παρασκευή 23/11/2012

Καιρός
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που θα επεκταθούν βαθμιαία σε όλη τη χώρα.

Άνεμοι
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά θα φτάνουν τα 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 24/11/2012

Καιρός
Καιρός με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βροχών στην Χαλκιδική, στην ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Βόρεια Κρήτη.

Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Στα ανατολικά 4-6 μποφόρ.

Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα βρεθεί σε μικρή άνοδο.