Κατάβαση Φαραγγιού Αγ. Λουκάς

Κατάβαση Φαραγγιού Αγ. Λουκάς

Μάιος 15, 2013 - 19:52

Τεχνικές Καταβάσεις, «jump» & τσουλήθρες μας περιμένουν, για να προσφέρουν καινούριες - ξεχωριστές εμπειρίες, σε μια «full» διασκεδαστική κατάβαση για αρχάριους και έμπειρους!!
Μετά από μια εικοσάλεπτη πορεία σε άσφαλτο και σε καλό -και για συμβατικά αυτοκίνητα- χωματόδρομο, θα περπατήσουμε για περίπου 15' μέχρι την είσοδο του φαραγγιού!
Διάρκεια κατάβασης: περίπου 3-4 ώρες. Βαθμός Δυσκολίας 2.

Η xtreme-activities δραστηριοποιείται στις εκδρομές περιπέτειας υπαίθριων δραστηριοτήτων, έχοντας μεγάλη εμπειρία στις καταβάσεις φαραγγιών.
Σας προτείνουμε μια σειρά από εκδρομές στην ανεξερεύνητη ελληνική φύση, στα πανέμορφα ελληνικά φαράγγια μας. Οι εξορμήσεις μας απευθύνονται κυρίως σε άτομα άνω των 18 ετών, τα οποία θέλουν να μυηθούν στην κατάβαση φαραγγιών ή έχουν μικρή εμπειρία.
Η δραστηριότητες μας γίνονται με την υποστήριξη του καταστήματος CDC caving-diving-canyoning www.cdc.gr .

Υπεύθυνος οργάνωσης: Νίκος Μητσάκης
Η εκδρομές μας γίνονται με την συνοδεία του Νικόλα Βολάκου, Δημήτρη Καραγιάννη, και Εύης Μπάρλα και την υποστήριξη του CDC caving - diving - canyoning
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Το κόστος συμμετοχής είναι 35€ και περιλαμβάνει αποζημιώσεις συνοδών και όλο τον ομαδικό τεχνικό εξοπλισμό. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μετακινήσεων και ενοικίασης ατομικού εξοπλισμού. Με τη συμμετοχή σας σε τρεις καταβάσεις, η τέταρτη είναι δωρεάν. Σε γκρουπ άνω των τεσσάρων ατόμων, έκπτωση 20%.
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ: Εάν δεν διαθέτετε δικό σας εξοπλισμό κατάβασης, διατίθεται με 15,00€ και περιλαμβάνει: στολή neoprene, κράνος, φακός, σακίδιο, στεγανό και πλήρη εξάρτιση κατάβασης (ζώνη, αυτασφάλειες, καταβατήρας κτλ).
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ: 1 δεύτερο ζευγάρι παπούτσια (μποτάκι για περπάτημα ή αθλητικό με καλή σόλα) που να προστατεύει τον αστράγαλο (θα βραχεί), 1 αλλαξιά ζεστά ρούχα κατάλληλα και για περπάτημα, 1 αδιάβροχο ή αντιανεμικό μπουφάν, μαγιό και πετσέτα, νερό και snack.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για δηλώσεις συμμετοχής ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εκδρομές, τις μετακινήσεις κλπ, επικοινωνήστε μαζί μας στο: 211 0113137 ή στείλτε e-mail στο info@xtreme-activities.com
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μέχρι και δύο ημέρες πριν την δραστηριότητα.
Σας περιμένουμε να περάσουμε ανεπανάληπτες στιγμές X-treme δράσης !!!