Κάνει παρκούρ γυμνός στο Λονδίνο (photos)

Κάνει παρκούρ γυμνός στο Λονδίνο (photos)

Νοέμβριος 25, 2014 - 14:13

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής παρκούρ Tim Shieff κάνει παρκούρ γυμνός σε γνωστά κτίρια του Λονδίνου, με σκοπό να αναδείξει περισσότερο το άθλημά του...

Ο διάσημος φωτογράφος David Paul μαζί με τον Tim Shieff  επηρεασμένοι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα παρκούρ στη Σαντορίνη, στο οποίο παρευρέθηκαν, προχώρησαν στις παρακάτω εκπληκτικές λήψεις.

Ο Tim Shieff δήλωσε στην πρωινή εκπομπή London Live’s Wake Up London:

" Ήμασταν στην Ελλάδα και την ώρα που έκανα παρκούρ, ενώ ο Ντείβιντ τραβούσε τις φωτογραφίες, θεωρήσαμε πως κάτι δεν ταίριαζε, έτσι σκεφτήκαμε πως ήταν μια καλή ιδέα και το κάναμε δοκιμαστικά. Η αλήθεια είναι πως ταίριαξε απόλυτα με τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο".

Συνέχισε ο Shieff:

"Στο Λονδίνο, τραβήξαμε καλύτερες φωτογραφίες από ότι στην πρώτη λήψη. Η αρχιτεκτονική μας ευνόησε πάρα πολύ σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε και ανέδειξε το έργο μας", 

"Πολλές φορές που φωτογραφιζόμουν πάνω σε στέγες κτιρίων, από κάτω περνούσαν εκατοντάδες άνθρωποι, ωστόσο ούτε ένας δεν σήκωσε το κεφάλι του για να δει τι γινόταν, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το εγχείρημα χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και χωρίς να έχει προσβληθεί κάποιος"

 

Ο σκοπός της φωτογράφισης είναι η περαιτέρω προβολή του αθλήματος και η απενοχοποίησή του

" Κάναμε παρκούρ για τόσα χρόνια που θέλαμε να κάνουμε κάτι δραστικό για να δώσει ώθηση στο άθλημα."

Πηγή: TheIndependent