Ημερίδα Windsurfing στις 6 Φεβρουαρίου

Ημερίδα Windsurfing στις 6 Φεβρουαρίου

Ιανουάριος 20, 2012 - 13:18

Με αφορμή το αυξανόμενο ενδιαφέρον γύρω από πολλά θέματα του windsurfing, με πρωτοβουλία του και μετά από παρότρυνση πολλών windsurfers, η 3S boards & skis magazine & events (www. 3Smagazine.gr) και το www. windsurfing.gr αποφάσισαν να διοργανώσουν εκπαιδευτική ημερίδα.

 

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει σεμινάρια και ανοικτή συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν τους windsurfers όλων των επιπέδων, ανεξαρτήτου ηλικίας ή φύλου.

Ειδικοί ομιλητές θα καλύψουν θέματα όπως: ασφάλεια, κώδικα θαλάσσιας κυκλοφορίας, κανονισμοί I.SA.F., επιλογές εξοπλισμού, συμμετοχή σε events, κλάσεις και κατηγορίες, τελευταίες εξελίξεις και βέβαια όποια άλλα ερωτήματα και θέματα σας απασχολούν.

Η ημερίδα θα γίνει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Emmantina στη Γλυφάδα (Λ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα 166 75).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στέλνοντας e-mail στο surfer3 @otenet.gr, μέχρι το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου, έτσι ώστε να οργανωθεί το μέγεθος της αίθουσας ανάλογα με την προσέλευση. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 10 ευρώ, ώστε να καλύψουμε τα έξοδα ενοικίασης της αίθουσας.

Η χρυσή εποχή του windsurfing ίσως να ανήκει στην ιστορία, το σίγουρο όμως είναι ότι αν προσπαθούμε συνεχώς να γίνουμε καλύτεροι, αυτή η προσπάθειά μας θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την εξέλιξή μας αλλά και γενικότερα του windsurfing.

Και τελευταίο, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας κάποιο μπλοκ για να κρατήσετε σημειώσεις.

3S Magazine and Events

Sofokleous 4

167 77 Elliniko, Greece

tel. & fax: + 30 210 96 12 947

mob.: 6944 50 50 94

e-mail: surfer3 @otenet.gr

www. 3Smagazine.gr

www. 3Sevents.com