Ηλεκτρικό σκούτερ NIU έπιασε 200km/h σε άλμα από αεροπλάνο (vid)

Ηλεκτρικό σκούτερ NIU έπιασε 200km/h σε άλμα από αεροπλάνο (vid)

Φεβρουάριος 04, 2021 - 19:34

Ένα σπάνιο και ιδιαίτερο άλμα πραγματοποίησε κορυφαία ομάδα κασκαντέρ από το Hollywood για άλματα με αλεξίπτωτο καθώς συνεργάστηκε με την Niu ρίχνοντας ένα Nqi GT από αεροπλάνο, για να καταφέρουν να έχουν λήψεις από όλες τις πλευρές χωρίς να φαίνονται οι κάμεραμαν.

Μια σκούτερ βέσπα από την Niu, κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικών δίκυκλων, θέλει να συνδέσει το όνομά της με την ηλεκτροκίνηση στα σκούτερ κάνοντας αυτό το τόσο εντυπωσιακό εγχείρημα.

Η Niu ανέθεσε την δουλειά αυτή στον JT Holmes, που συχνά τον βλέπει κανείς σε παραγωγές της Red Bull αλλά και σε ταινίες του Hollywood, ο οποίος πήρε τον φωτογράφο Craig O'Brien και έτσι από πλευράς εικόνας του video, έχουμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά άλματα με αλεξίπτωτο που έχουν γίνει με δίκυκλο.

Ο JT Holmes να περίμενε να φτάσει σε κατάλληλο ύψος το ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο μόνος του μέσα στην καμπίνα. Στην πράξη το άλμα έγινε τρεις φορές συνδέοντας τις σκηνές, όπως φαίνεται στο δεύτερο video που επίσης έδειξε η Niu με σκηνές από τα γυρίσματα.

Make Life ELECTRIC.

NIU Skydive - Behind The Scenes.