Η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποιεί τα θαλάσσια αθλήματα της Costa Navarino

Η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποιεί τα θαλάσσια αθλήματα της Costa Navarino

Σεπτέμβριος 05, 2017 - 13:41

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, διεθνής φορέας πιστοποιήσεων με ηγετική παρουσία στην Ελλάδα, πιστοποίησε με το πρότυπο “Water Sports Certified Quality”, το πρώτο Ιδιωτικό Πρότυπο στην Ευρώπη για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ, το Navarino Waterski και το Surf Saladστην Costa Navarino.

Μέσα στο καλοκαίρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος ασφαλείας και η διαδικασία πιστοποίησης για το Navarino Waterski που προσφέρει αθλήματα όπως θαλάσσιο σκι και wakeboard στη Χρυσή Ακτή στον κόλπο του Ναβαρίνου και για το Surf Salad με αθλήματα όπως surf, kite surf, SUP και πολλά ακόμη, στο Navarino Dunes της Costa Navarino. Η πιστοποίηση που έλαβαν οι δύο επιχειρήσεις αποτελεί σημαντικό παράγοντα διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών τους, καθώς και της τήρησης συγκεκριμένων πρακτικών και κανόνων ασφαλείας για την πρόληψη των ατυχημάτων στη θάλασσα.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με στόχο να ενισχύσει τη δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Safe Waters και να προάγει τη σημασία της ασφάλειας στις ελληνικές παραλίες, δημιούργησε το “Water Sports Certified Quality” που αποτελεί το πρώτο Ιδιωτικό Πρότυπο στην Ευρώπη για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ. Το πρότυπο “Water Sports Certified Quality” αφορά αποκλειστικά στις επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ και εστιάζει στον έλεγχο της λειτουργίας τους, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ασφάλεια των χρηστών τους.

Ο Χαράλαμπος Αγγελούδης, Διευθυντής Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων της TÜV AUSTRIA HELLAS, αναφέρει σχετικά: «Στην TÜV AUSTRIA HELLAS αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά για τη συνεργασία μας με την Costa Navarino, για την πιστοποίηση των δύο επιχειρήσεων εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ με το ιδιωτικό μας πρότυπο “Water Sports Certified Quality”. Ζούμε σε μια χώρα που η θάλασσα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, καθιστώντας τη μέριμνα και τη φροντίδα για την ασφάλεια στις παραλίες ευθύνη όλων μας. Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας, ενισχύει τη δέσμευση της TÜV AUSTRIA HELLAS να συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη ατυχημάτων στις ελληνικές παραλίες, φέρνοντας στο προσκήνιο τη σημασία της ασφάλειας στη θάλασσα.»

από το businessnews.gr