Η μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση στη χώρα

Η μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση στη χώρα

Φεβρουάριος 19, 2014 - 12:29

Πλησιάζουν οι μέρες για το Red Bull Home Run, την μαζικότερη ski & snowboard κατάβαση στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το Σάββατο 1η Μαρτίου.   

Σε μια διαδρομή πίστας μήκους 3.210 μέτρων από την κόκκινη πίστα Νεφέλη ως τη βάση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποδείξουν τις δυνάμεις τους και κυρίως την ταχύτητά τους. Θα κερδίσουν βραβεία από την Armada Skis οι τρεις πρώτοι άνδρες σκιέρ και οι τρεις πρώτες γυναίκες και από την Ride οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες snowboarder. Όλοι όσοι τερματίσουν θα θέσουν υποψηφιότητα για τα δώρα που θα κληρώσει το χιονοδρομικό κέντρο και οι υποστηρικτές του αγώνα.  

Οι online εγγραφές έχουν κλείσει, αλλά οι ενδιαφερόμενοι προλαβαίνουν ακόμα. Θα πρέπει να βρίσκονται από τις 9.30 έως τις 14.00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Όσοι έχουν ήδη κάνει εγγραφή θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο για να παραλάβουν αριθμό συμμετοχής. Στη συνέχει όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται ως τις 15:00 στο σημείο εκκίνησης, στην κορυφή της Στύγας.   Αμέσως μετά τις απονομές θα ακολουθήσει after party στο Chalet του χιονοδρομικού με τους Blend Mishkin και B'nC από την Cast-a-blast.  

Διαβάστε τον κανονισμό του αγώνα εδώ.

Πηγή: lifo.gr