Γιαγιά ετών 87 στην Τουρκία κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς! (vid)

Γιαγιά ετών 87 στην Τουρκία κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς! (vid)

Μάιος 24, 2017 - 13:27

Είδηση έχει γίνει στη γειτονική χώρα η 87χρονη γυναίκα, που παρά τα κινητικά της προβλήματα τολμά να ασχοληθεί με ένα extreme σπορ

Φαίνεται ότι ούτε η προχωρημένη ηλικία, αλλά ούτε τα κινητικά προβλήματα, στέκονται εμπόδιο στη δύναμη της θέλησης της 87χρονης Χαλιμέ Ακσάν από την επαρχία Μούγλα, στη νοτιοδυτική Τουρκία. 

Το βίντεο και οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media με την ηλικιωμένη γυναίκα να κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς έχουν γίνει viral με περισσότερα από μισό εκατομμύριο views!

Το περασμένο έτος η 87χρονη ζήτησε από τον εγγονό της, που είναι εκπαιδευτής στο αλεξίπτωτο πλαγιάς, να την διδάξει το τολμηρό σπορ, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τελικά και μετά από τις παρακλήσεις της γιαγιάς του ο 43χρονος Γκιουνέϊ Τουτγκούν της είπε το «ναι» και μαζί άρχισαν να περιπλανώνται στους αιθέρες σε ύψος 1.965 μέτρων, ξεκινώντας από το βουνό Μπαμπαντάγκ, όπως ο ίδιος δήλωσε στον τουρκικό Τύπο.

Πάντως, αν και ο εγγονός της θαρραλέας γυναίκας επαίνεσε την γιαγιά του για την τόλμη της και τον ενθουσιασμό της σχετικά με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, υποστήριξε ότι το άθλημα δεν έχει ηλικία και αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος μαθητής του ήταν ένας άντρας 93 ετών!

Türkei: Fliegende Oma Halime Akcan in Mugla Fethiye