Έκαναν Base Jumping και έπεσαν με αλεξίπτωτο από τον 25ο όροφο ξενοδοχείου

Έκαναν Base Jumping και έπεσαν με αλεξίπτωτο από τον 25ο όροφο ξενοδοχείου

Ιανουάριος 05, 2021 - 14:45

Ένα απίθανο συμβάν έγινε το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ των θαμώνων ενός μπαρ στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, όταν μπροστά στα μάτια τους δύο άνδρες έκαναν BASE jumping πηδώντας από την ταράτσα του μπαρ το οποίο βρίσκεται στον 25ο όροφο του ξενοδοχείου Grand Hyatt. 

Την ώρα του άλματος οι θαμώνες του μπαρ ούρλιαζαν έκπληκτοι και επικράτησε «μαζικός πανικός», σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας με το προσωπικό ασφαλείας να αναφέρει στις αρχές ότι οι δύο άνδρες πλησίασαν στην άκρη του μπαρ, στην οροφή του 25όροφου ξενοδοχείου, και πήδηξαν από εκεί.

Μάλιστα όταν οι επισκέπτες κοίταξαν στο κενό είδαν τους δύο άνδρες να προσγειώνονται με αλεξίπτωτο σε διπλανό παρκινγκ αυτοκινήτων και αμέσως μετά την προσγείωσή τους, μπήκαν σε ένα παρκαρισμένο όχημα και απομακρύνθηκαν όπως έγινε γνωστό από την αναφορά της αστυνομίας.

Για την ώρα ταυτότητα των δύο ανδρών παραμένει ακόμα άγνωστη, ωστόσο η φύλαξη του ξενοδοχείου είπε στην αστυνομία πως θεωρεί ότι οι άνδρες ήταν επισκέπτες του ξενοδοχείου και το βίντεο που έχουν οι αρχές στα χέρια τους βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα.

Αναλυτικά η δήλωση

«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτό το είδος της απερίσκεπτης συμπεριφοράς και περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την κατάσταση μπορούν να απευθυνθούν στο Μητροπολιτικό Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ».

Το BASE jumping (πτώση με αλεξίπτωτο όχι από αεροπλάνο, αλλά από σταθερά σημεία και τοποθεσίες που βρίσκονται σε ένα ανάλογο υψόμετρο) είναι ένα extreme σπορ.

Η λέξη BASE στην ουσία είναι ακρώνυμο που προέρχεται από τ' αρχικά 4 αγγλικών λέξεων

*Building, δηλαδή κτήρια

*Antenna, δηλαδή τηλεπικοινωνιακοί πύργοι

*Span, ανοίγματα δηλαδή γέφυρες και

*Earth, φυσικές διαμορφώσεις και άκρες του εδάφους, όπως χαράδρες και γκρεμοί

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το επίμαχο βίντεο