Δεν έχει χιόνι; Κανένα πρόβλημα, κάντε σκι σε... βράχους!

Δεν έχει χιόνι; Κανένα πρόβλημα, κάντε σκι σε... βράχους!

Δεκέμβριος 06, 2011 - 10:26

Αν και είναι Δεκέμβριος και η σεζόν σκι έχει επίσημα ξεκινήσει, δεν υπάρχει κανένα σημάδι χιονιού στην περιοχή του Τιρόλου της Αυστρίας. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην κάνετε σκι, τουλάχιστον όχι για όσους έχουν το θάρρος να ασκούν το άθλημα το χειμώνα πάνω σε πλαγιά καλυπτόμενη από βράχια.

45 χιλιόμετρα δυτικά του Ίνσμπρουκ, κοντά στο γραφικό χωριό του... Haiming, κάποιοι σκιέρ έχουν βρει το ιδανικό μέρος για να δοκιμάσουν τον εξοπλισμό τους για σκι, ακόμα κι αν δεν υπάρχει καθόλου χιόνι στον ορίζοντα. Οι τολμηροί σκιέρ αναρριχώνται στον βράχο με τα πόδια και κατεβαίνουν με τα σκι τους, αφήνοντας ένα σύννεφο σκόνης πίσω τους. Τα βράχια δεν είναι τόσο ομαλά όσο το χιόνι, και κάνουν προφανώς πολλές ζημιές στον εξοπλισμό τους, αλλά οι σκιέρ δεν φαίνεται να ενοχλούνται, εφ 'όσον μπορούν να εξασκήσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Η πτώση κατά τη διάρκεια μιας καθόδου στη βραχώδη πλαγιά του Haiming δεν είναι αυτό που θα έλεγε κανείς ευχάριστη εμπειρία, γι 'αυτό και μόνο έμπειροι σκιέρ καλούνται να δοκιμάσουν την τύχη τους εδώ.

Χάρη στην φωτογράφο Dominic Ebenbichler, μπορείτε επίσης να δείτε και εσείς την ομορφιά του σκι πάνω σε βράχους, από την άνεση του σπιτιού σας, απλά αν μετακινηθείτε λίγο πιο κάτω στη σελίδα.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...

Πηγή: koulo.gr