Contour+2: Κάμερα για extreme sports!

Contour+2: Κάμερα για extreme sports!

Οκτώβριος 30, 2012 - 13:11

Βάλτε την κάμερα στο κράνος και μαγνητοσκοπείστε μοναδικές στιγμές!
Αν είστε ριψοκίνδυνοι τύποι και θέλετε να καταγράψετε  και να κρατήσετε για πάντα τις επιδόσεις σας στα extreme sports γιατί είτε δεν μπορείτε να κάνετε πρακτικά είτε γιατί ασχολείστε  σε ατομικό επίπεδο, τότε θα χρειαστείτε την Contour+2.

Πρόκειται για μία κάμερα -gadget η οποία προσαρμόζεται στο κράνος σας και σας επιτρέπει με το πάτημα ενός και μόνου κουμπιού να απαθανατίσετε μοναδικές στιγμές από τις εξορμήσεις σας...

Η υψηλής τεχνολογίας κάμερα είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες με σκοπό να σας επιτρέψει να μεταφέρετε στην οθόνη σας ολόκληρη την δράση από μια διαφορετική οπτική γωνία. Η κάμερα τραβάει video σε ποιότητα HD και ανάλυση 1080p,γεγονός που κάνει πολύ εύκολη την μεταφορά του video στα social media.

Επίσης η στην συσκευασία της κάμερας περιλαμβάνεται και μια αδιάβροχη θήκη για την λειτουργία στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Επιπρόσθετα η συσκευή διαθέτει δέκτη gps, ιδανικό για μπορεί κάποιος να βρει εύκολα τον δρόμο του αν συμβεί οτιδήποτε ενώ σε άμεση επικοινωνία με τον δορυφόρο μπορεί να στείλει και να λάβει δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

περισσότερα στο whos.gr