Άρχισε στην Δράμα το φεστιβάλ «RAM THE SPOT»

Άρχισε στην Δράμα το φεστιβάλ «RAM THE SPOT»

Ιούλιος 08, 2016 - 13:07

Το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου ξεκίνησετο Φεστιβάλ RAM THE SPOT-International Extreme Festival υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας και της ΔΕΚΠΟΤΑ και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα τις ημέρες που ακολουθούν, δίνεται η ευκαιρία στη δραμινή κοινωνία να απολαύσει ένα εναλλακτικό φεστιβάλ στο χώρο της Ανάπλασης.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Ένα σημείο συνάντησης νέων και όλων όσοι αισθάνονται νέοι, ένα μέσο έκφρασης για τους οπαδούς των extreme sports, ένα εναλλακτικό Φεστιβάλ σύγχρονης έκφρασης είναι το Φεστιβάλ"Ram The Spot" που για 5η  συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Δράμας από τις 7 ως τις 10 Ιουλίου 2016 στο χώρο της Ανάπλασης, υπό την αιγίδα του Δήμου Δράμας και της ΔΕΚΠΟΤΑ, και με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Τόπος ανάδειξης σύγχρονων μορφών έκφρασης τέχνης και αθλημάτων, το RAM THE SPOT-International Extreme Festival, δίνει την ευκαιρία και το βήμα σε ανθρώπους δημιουργικούς και τολμηρούς, να εκφραστούν ελεύθερα με το ευρύ κοινό με τον τρόπο που γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα. Ένα Φεστιβάλ πλαισιωμένο από μουσικές συναυλίες από τα πιο δυναμικά μουσικά σχήματα.

Για ακόμη μια χρονιά, λοιπόν, οι λάτρεις των extreme sports συναντιούνται φέτος με νέες ιδέες, μουσική, τέχνη, πάθος, ενέργεια και δημιουργικότητα. Και εμείς ως δημοτική αρχή είμαστε εδώ να στηρίξουμε αυτούς τους δημιουργικούς ανθρώπους, που ζωντανεύουν την πόλη μας, που δίνουν άλλους ρυθμούς και κέφι, δυναμική και ζωντάνια μέσα από τις δράσεις του Φεστιβάλ.

Καλώ, λοιπόν, με πολύ ενθουσιασμό όλους τους συνδημότες μας, τη νεολαία του τόπου μας, να απολαύσουν αυτό το τόσο διαφορετικό και συνάμα δυναμικό εναλλακτικό Φεστιβάλ».

Πηγή: dramini.gr