Αποκριά με νυχτερινό σκι στα Χιονοδρομικά Kέντρα

Αποκριά με νυχτερινό σκι στα Χιονοδρομικά Kέντρα

Φεβρουάριος 26, 2012 - 13:06

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, παράταση λειτουργίας του Χ.Κ. Παρνασσού μέχρι τις 20:00.

Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων, το Σάββατο νυχτερινό σκι και πάρτι στο chalet. Την Κυριακή μασκέ σκι, παράταση λειτουργίας και tricks στο snowpark. Την Καθαρά Δευτέρα εισαγωγή στο snowkite και νηστίσιμα σε καντίνα και chalet.
Aποκριάτικο νυχτερινό σκι 18:00-20:00 στο Χ.Κ. Καιμακτσαλάν.
Νυχτερινό σκι και Jagermeister party στο Χ.Κ. Καρπενησίου. Το snowpark θα είναι ανοιχτό για διαγωνισμό καλύτερου άλματος.
Το Σάββατο παράταση λειτουργίας του Χ.Κ. Πηλίου μέχρι τις 19:00. Την Κυριακή νυχτερινό πάρτι μασκέ με DJs και happenings.
Tο Σάββατο και την Κυριακή στο Χ.Κ. Μαινάλου θα πραγματοποιήσει βραδιά νυχτερινού σκι με λειτουργία των αναβατήρων Κριός και Αρκτούρος. Η εκκίνηση θα γίνει στης 18.00 και η λήξη στης 22.00.
Με χάλκινους και παραδοσιακούς Γρεβενιώτικους ήχους θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν οι επισκέπτες του Χ.Κ. Βασιλίτσας το Σάββατο και την Κυριακή της Αποκριάς, ενώ θα σερβίρεται ζεστή μανιταρόσουπα.
Το Χ.Κ. Σελίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του, σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 97,5 διοργανώνει το πρωί της Κυριακής super snow event με τον dj Ν. Χατζή.
Την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, μουσικά ακούσματα του dj Α. Νικάκη στο lift bar των 3-5 Πηγαδιών. Για όσους θέλουν να συνδυάσουν το σκι με την παράδοση, οι Μπούλες και οι Γενίτσαροι τους περιμένουν στα δρώμενα και στο γνωστό ξεφάντωμα της Νάουσας!!
Την Κυριακή το μεσημέρι, μασκέ πάρτι στο Χ.Κ. Ελατοχωρίου με guest Brazilian samba dancers.

πηγή: metar.gr

youtube://v/Q9vvfUum9fc