Απογειώσεις για Αλεξίπτωτο Πλαγιάς στη Δράμα (παραπέντε)

Απογειώσεις για Αλεξίπτωτο Πλαγιάς στη Δράμα (παραπέντε)

Μάρτιος 27, 2013 - 12:40

Μία εικόνα την οποία βλέπουμε, μπορεί να αποτελέσει ένα ιδανικό μέτρο σύγκρισης και μπορούμε να δούμε τις μεγάλες διαφορές που έχουν ορισμένα πράγματα. Έτσι και στην φωτογραφία (συρραφή 2 φωτο) που βλέπουμε παρακάτω, μπορούμε να συγκρίνουμε την καλή οργάνωση στο Αλεξίπτωτο πλαγιάς στην πόλη Lac de Annecy της Γαλλίας, με το αντίστοιχο σημείο της Δράμας, στο χώρο απογείωσης αλεξίπτωτου πλαγιάς Κορυλόβου. Η εικόνα μιλάει μόνη της!!!

Οι δραστηριότητες του αέρα που γίνονται κάθε χρόνο στην Δράμα και διοργανώνει η Αερολέσχη ΑΙΟΛΟΣ Δράμας, είναι γνωστές σε όλους, αλλά οι αθλητικές εγκαταστάσεις (χώροι απογείωσης-προσγείωσης κλπ) παραμένουν οι ίδιες, με τη συντήρηση αυτών να γίνεται με προσωπική εργασία από τα ίδια τα μέλη της Αερολέσχης.
Να μία ευκαιρία για τον εναλλακτικό τουρισμό στην Δράμα που ακούμε πολύ συχνά τελευταία από τις αρμόδιες υπηρεσίες, που με ελάχιστο κόστος και την καλή συνεργασία με τους δραστήριους ανθρώπους της αερολέσχης, μπορεί να βοηθήσει  στην ανάπτυξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας, υπάρχουν επτά (7) απογειώσεις αλεξίπτωτου πλαγιάς (παραπέντε), Κορυλόβου Νότια & Ανατολική, Πετρούσα Νότια, Κεφαλάρι δυτική, Παγγαίο Νότια, Καλλίφυτος δυτική και Φαλακρό Νότια.

Για περισσότερες πληροφορίες του αθλήματος μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Αερολέσχης «Αίολος» Δράμας: www.aiolosdrama.org

Από το dramania.gr