Αλεξίπτωτο πλαγιάς: Μεγάλη επιτυχία ο αγώνας στο Σανταμέρι

Αλεξίπτωτο πλαγιάς: Μεγάλη επιτυχία ο αγώνας στο Σανταμέρι

Ιούλιος 12, 2013 - 14:25

Με πλήρη διοργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πανελλήνιος αγώνας Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που πραγματοποιήθηκε στο Σανταμέρι, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουνίου 2013.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος 50 αεραθλητές από Πάτρα, Αγρίνιο, Φωκίδα, Καλαμάτα, Γιάννενα, Πρέβεζα και Αθήνα, που πραγματοποίησαν αγωνιστικές πτήσεις ή πτήσεις αναψυχής, πολλών χιλιομέτρων στην ευρύτερη περιοχή της Δύμης της Τριταίας και του Ερυμάνθου.

Η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας, με την καθοριστική και ολόπλευρη υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, του Τοπικού Συμβούλιου του ΔΔ Σαντομερίου, και του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Σαντομεριτών, άνοιξε, μετά από πολλά χρόνια, την αυλαία των μεγάλων επίσημων διοργανώσεων σε αυτήν την πανέμορφη περιοχή
πτήσεων της Αχαΐας και νέες δυνατότητες για αεραθλητικές δράσεις στην περιοχή.
Με το πέρας των αγώνων της πρώτης μέρας στις 29/06 το βράδυ πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση στο κέντρο του χωριού όπου οι οι αθλητές χαλάρωσαν και διασκέδασαν με τους κατοίκους του χωριού σε μια πολύ όμορφη βραδιά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κος Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, ο Αντιδήμαρχος κος Νικολάου Χρήστος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. κος Γκοτσόπουλος Βασίλειος, η Πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ κα Κοκκίνη Πατρούλα ,ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ κος Μπαχράς Ξενοφώντας καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σαντομερίου κος Φωτόπουλος Χρήστος.
Τη δεύτερη ημέρα του αγώνα, Κυριακή 30/06, ο δυνατός άνεμος εμπόδισε τη διεξαγωγή των αγώνων με αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι πτήσεις. Η επιτροπή προχώρησε στην έκδοση των αποτελεσμάτων με βάση τον αγώνα της 1ης μέρας και στη συνέχεια έγινε η απονομή των βραβείων στους αθλητές.

Εκεί ο Πρόεδρος του ΟΤΑΔ κος Μπαχράς Ξενοφώντας ευχαρίστησε τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τόνισε ότι φέτος είναι η 2η χρονιά που διοργανώνεται ο αγώνας όπου σε αντίθεση με πέρυσι που ήταν φιλικός, φέτος ήταν επίσημος Πανελλήνιος αγώνας Λίγκας Αλεξιπτωτιστών πλαγιάς και ευελπιστούμε στη συνέχεια να διοργανώνουμε δύο αγώνες το χρόνο και όχι ένα.

Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Σαντομερίου για την άριστη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα ενώ έκανε αναφορά στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Σαντομεριτών η προσφορά του οποίου ήταν πολύτιμη και συνέβαλλε καθοριστικά στην ομαλή και άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Πηγή: radiogamma.blogspot.gr