Ακέφαλο και το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού ΑΕ ΟΤΑ

Ακέφαλο και το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού ΑΕ ΟΤΑ

Οκτώβριος 07, 2012 - 18:34

Διαβάστε την ανακοίνωση της παραίτησης του Διευθύνοντος  Συμβούλου της εταιρίας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» Παπαδόπουλου Στυλιανού:

Σήμερα 4/10/2012  υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος  Συμβούλου της εταιρίας «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΛΑΚΡΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» καθώς και από τη θέση του εκπροσώπου της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στη Γεν. Συνέλευση των  μετόχων της εταιρίας, όπως μου ζητήθηκε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, προκειμένου να διευκολυνθεί η Περιφέρεια στην υλοποίηση των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής που έχει να κάνει με την βελτίωση της λειτουργίας και την αναπτυξιακή προοπτική  του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα  που βρέθηκα στη διοίκηση της  εταιρίας και αναλάβαμε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και όλους τους εργαζομένους του Χιονοδρομικού Κέντρου, την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή της επαναλειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου –μέσα στις πλέον αντίξοες οικονομικές συνθήκες- πετύχαμε να βάλουμε και πάλι τη Δράμα στο χάρτη των Χειμερινών τουριστικών προορισμών και να κρατήσουμε ολόκληρη τη σεζόν ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο, υπερβάλλοντας εαυτούς και επενδύοντας προσωπικά για να δώσουμε στο Φαλακρό λίγη από τη χαμένη του αίγλη.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους φορείς της Δράμας, για την συμπαράστασή τους τόσο στο  πρόσωπό μου, όσο και στην έμπρακτη  στήριξη στο Χιονοδρομικό μας κέντρο.
Θα είμαι  πάντα δίπλα στους ανθρώπους του Χιονοδρομικού Κέντρου και των δήμων που το στηρίζουν, μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο,  όπου θα συνεχίσω να δίνω τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον της Δράμας και της Περιφέρειάς μας.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ