Αγώνες κωπηλασίας "Δανιόλεια 2013"

Αγώνες κωπηλασίας "Δανιόλεια 2013"

Νοέμβριος 08, 2013 - 17:50
Date: 
10/11/2013

Την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013, ο ΟΦΘ, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας "Δανιόλεια 2013", στη μνήμη του Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Αντώνη Δανιόλου.
Οι αγώνες φέτος θα έχουν τη μορφή test event ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας που έχει αναλάβει να διοργανώσει ο Δήμος της πόλης σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία και πιο συγκεκριμένα:

Open coastal Regatta:

Μήκος διαδρομής 5.500 μ. Εκκίνηση από τον Λευκό Πύργο με κατεύθυνση το Λιμάνι, 1η στροφή στην πλατεία Ελευθερίας (Λιμάνι) με κατεύθυνση προς το Μέγαρο μουσικής, 2η στροφή ανοικτά του ΟΦΘ με κατεύθυνση την παραλία, 3η στροφή στον ΟΦΘ (στην πλευρά του Μακεδονία Παλλάς) με κατεύθυνση το Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, παράλληλα με παραλία, 4η στροφή μετά τον προβλήτα του Μακεδονία Παλλάς με κατεύθυνση το Λευκό Πύργο, όπου είναι και ο τερματισμός. (Πράσινη σήμανση).

Open row triathlon: Τρέξιμο – Ποδήλατο – Κωπηλασία.

Εκκίνηση των πληρωμάτων από την Πλατεία Ελευθερίας ή από το Λιμάνι. 1ο σκέλος: τρέξιμο μέχρι το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου (1.600 μ.). 2ο σκέλος: Από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου ποδήλατο μέχρι τις εγκαταστάσεις του ΟΦΘ (1.600 μ.) (Σημ.: Ποδήλατα θα διατεθούν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης). 3ο σκέλος: Επιβίβαση των πληρωμάτων στα σκάφη, τα οποία θα βρίσκονται σε αναμονή στις εξέδρες του Ο.Φ.Θ. ( time handicap ) και κατόπιν Κωπηλασία μέχρι τον Λευκό Πύργο, όπου θα είναι και ο τερματισμός (1.500 μ.). (Κίτρινη σήμανση).

πηγή: http://greekrowers.blogspot.gr