Adventure Weekend στον Κίσσαβο

Adventure Weekend στον Κίσσαβο

Νοέμβριος 15, 2011 - 12:26

Η EscapeWay σας προσκαλεί να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία! Ένα σαββατοκύριακο δραστηριοτήτων (Jeep Safari –Πεζοπορία) στον Κίσσαβο. Σημείο συνάντησης το Σάββατο το μεσημέρι στη 1 στο καφέ Στίλβη στη Σπηλιά,. Από εκεί ξεκινάμε με τα 4X4 (όσοι δεν διαθέτουν έρχονται με τα δικά μας) και διασχίζοντας μοναδικές διαδρομές, μέσα από πυκνά δάση, και πανέμορφα τοπία θα περιηγηθούμε σε δασικούς δρόμους, κάνοντας τον γύρο του Κισσάβου. Το βράδυ θα επιστρέψουμε στη Σπηλιά οπού θα έχουμε barbeque στο «Αρχοντικό του Γάκη».

Όσοι επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο «Αρχοντικό του Γάκη» (Βάση της EscapeWay) θα πρέπει να έχουν μαζί τους sleeping bag. Παρράληλα υπάρχει η δυνατότητα διαμονής στο ξενοδοχείο "Μετόχι", στη Σπηλιάhttp://www.hotelmetoxi.gr/index_gr.htm.

Την Κυριακή το πρωί ξεκινάμε στις 9π.μ οδικώς για το Καταφύγιο ΕΟΣ Κάναλος (1600 μ. υψόμετρο). Από εκεί αρχίζει η διαδρομή μας και μετά από μιάμιση ώρα περίπου ανηφορικής διαδρομής σε αλπικό τοπίο φθάνουμε στην κορυφή Προφήτης Ηλίας (1978 μ. υψόμετρο) όπου βρίσκεται και το ομώνυμο εκκλησάκι. Επιστροφή στο Καταφύγιο και συνεχίζουμε με αυτοκίνητα μέχρι τη Σπηλιά οπού υπάρχουν ταβέρνες και μπορούμε να γευματίσουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6972072674 & What's up 6982062211 ~ Γιάννης Βαΐτσης

Πρέπει να έχετε μαζί σας: sleeping bag (για όσους μείνουν στο αρχοντικό του Γάκη), ορειβατικά παπούτσια, μικρό σακίδιο πλάτης, ζεστό μπουφάν, 2η μπλούζα, 2ο ζευγάρι κάλτσες, αντηλιακή κρέμα, σκούφο, γυαλιά ηλίου, μπουκάλι για νερό, φωτογραφική μηχανή (προαιρετικό), και καλή διάθεση!

Κόστος συμμετοχής 45 € ......
Στην τιμή περιλαμβάνονται: jeep safari, πεζοπορία, δείπνο το Σάββατο βράδυ – πρωινό την Κυριακή – σνακ για τις διαδρομές

Περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/event.php?eid=178314392259917