9ο Psathathlon Triathlon Sprint Attica

9ο Psathathlon Triathlon Sprint Attica

Μάιος 16, 2020 - 17:04
Date: 
10/10/2020

Ο ''Αθλητικός Σύλλογος Κιθαιρώνα'' σε συνεργασία με τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεποχωρίου θα πραγματοποιήσουν στην μαγευτική ευρύτερη περιοχή  στις 10 Οκτωβρίου 2020 τους εξής αγώνες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Sprint Triathlon (ατομικό - ομαδικό)

(750 m κολύμπι - 20.4 km ποδηλασία -5 km τρέξιμο) Ώρα εκκίνησης 9:00π.μ

 

Aquathlon (μόνο ατομικό) (750 m κολύμπι-5 km τρέξιμο) Ώρα εκκίνησης 9:00πμ

 

Μαθητικός αγώνας τριάθλου

(100 m κολύμπι -2 km ποδηλασία - 500 m τρέξιμο). Ώρα εκκίνησης 11:15 πμ

 

Απονομές 12:30 μ.μ

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤEΣ :

 

“ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ” Υπο την Αιγίδα <ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΗΛΙΑΣ>

Συμμετοχή: <ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ>

 

Εκκίνηση -Τερματισμός: Παραλία ΨΑΘΑΣ.

 

Οι ποδηλατικές και δρομικές σηματοδοτημένες αποστάσεις θα πραγματοποιηθούν εντός του επίπεδου πανοραμικού όρμου της Ψάθας

«Circuit» που διαθέτει καλό οδόστρωμα και ελεγχόμενη ασφάλεια των αθλητών που είναι πρωτίστως και ο στόχος της όλης διοργάνωσης διατηρώντας από το 2011 μηδέν ατυχήματα.

 

Κατά την διάρκεια της ποδηλασίας απαγορεύεται τo ''drafting'', δηλαδή όταν ένας ποδηλάτης οδηγεί πίσω από τον άλλο για να του κόβει την αντίσταση του αέρα.

 

Η δρομική διαδρομή βρίσκεται πάντα δεξιά του δρόμου για την σωστή διέλευση των ποδηλάτων!

Οι τριαθλητές θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικώς ποδηλατικό κράνος , διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής!

 

Επιτρέπονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές παντός τύπου.

 

Ο αγώνας μας θα έχει και χαρακτήρα φιλανθρωπικού σκοπού και μέρος των εσόδων αγώνα θα προσφερθούν στο Αθλητικό σωματείο ΙΩΝΑΣ τμήμα θεραπευτικής αγωγής ΑμεΑ.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

 

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση : http://bit.ly/psathathlon2020

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

 

Οι τρεις πρώτοι-τες στην γενική κατάταξη θα λάβουν κύπελλο και θα ενταχτούν στις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών οι οποίες είναι: 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 άνω.

 

Στις ηλικιακές κατηγορίες οι τρεις πρώτοι πρώτες θα λάβουν κύπελα και δεύτεροι τρίτοι μετάλλια.

 

Η κατηγορία του ομαδικού (σκυταλοδρομία) θα είναι μία, ανεξαρτήτου φύλου, με τρεις ή και με δύο αθλητές-τριες και οι τρεις πρώτες ομάδες θα λάβουν κύπελλα.

 

 

Στον αγώνα Aquathlon θα βραβευτούν οι πρώτες – πρώτοι με κύπελλα και οι δεύτεροι – τρίτοι με μετάλλια

 

Η εκκίνηση στις 11: 15 π.μ απευθύνεται σε μαθητές για να γνωρίσουν το τρίαθλο . Οι μαθητές –τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους στην γραμματεία 9:30 με 10:15 πμ για τον αριθμό συμμετοχής τους.

 

Οι μικρότερες ακόμα ηλικίες έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με την βοήθεια των γονιών τους.

 

Θα βραβευτούν οι πρώτοι πρώτες με κύπελλα και δεύτεροι τρίτοι με μετάλλια. Όσα παιδιά τερματίσουν τον παραπάνω αγώνα θα λάβουν αναμνηστικά μετάλλια.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά φανελάκια (T-shirt) και κολυμβητικά σκουφάκια PSATHATHLON όπως και αναμνηστικά μετάλλια

 

Παρουσία Γιατρού, ασθενοφόρου, τροχαίας , ναυαγοσωστών <LIFEGUARD HELLAS >, < Εθελοντές Θριάσιου Πεδίου >

 

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip) από την εταιρία XEXLTD- lnternet Services με 3 τάπητες ελέγχου, άμεση ανάρτηση αποτελεσμάτων και live streaming του αγώνα.

 

Service: νερά, χυμούς, μπανάνες, γλυκά.

 

Καλούμε όλους στο ΨΑΘΑΘΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!

 

Σε όλους αυτούς που μας τίμησαν τις προηγούμενες οχτώ χρονιές και τους νέους τριαθλητές για να νιώσουν το φτερούγισμα της αδρεναλίνης τους στην απίστευτα πανέμορφη και ήρεμη περιοχή του Κορινθιακού κόλπου με τα καταγάλανα νερά της και με φόντο τα όρη Πατέρα,Γερανείων,Ελικώνα και του μυθικού Κιθαιρώνα.

 

Δεν επιβαρύνονται οικονομικά οι αθλητές ΑμΕΑ και ο μαθητικός αγώνας. Οι εγγραφές κλείνουν 18 Μαϊου και ανήμερα του αγώνα ΔΕΝ θα δοθούν συμμετοχές.

 

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα παρακαλούμε οι αθλητές να είναι τουλάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στα τραπεζάκια της γραμματείας για την σύντομη παραλαβή της συμμετοχής τους και για την ανάλογη προετοιμασία τους .

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Sprint Triathlon (ατομικό): 25 € Sprint Triathlon (ομαδικό): 35 € Aquathlon (ατομικό) : 20 €

 

Παρακαλούμε, ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων, πρέπει να αναγράφεται πάντα το όνομα του αγωνιζόμενου!!

Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον καταθέτη. Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές άνω των 18 ετών και οι μικρότερες ηλικίες με υπογραφή γονέων.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ PSATHATHLON Triathlon Sprint Attica 2020 Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να υπογράψουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατέχουν πρόσφατη βεβαίωση (εξάμηνης διάρκειας) εξειδικευμένου γιατρού για την καλή τους υγεία και φυσική τους κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση εναντίων των διοργανωτών για τυχόν σωματική υλική και ηθική τους βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι του λεκανοπεδίου Αττικής μπορούν να έρθουν στην περιοχή της Ψάθας μέσω Μάνδρας –Βιλλίων ή μέσω Μεγάρων – Αλεποχωρίου . Στη δεύτερη διαδρομή μπαίνοντας στα Μέγαρα και στο ύψος του LIDL και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ μετά από 50μ στην διασταύρωση υπάρχει πινακίδα δεξιά προς Αλεποχώρι 18 χλμ και μετά το Αλεποχώρι δεξιά προς Ψάθα 4 χλμ.

 

Πληροφορίες:

 

Τηλ: 6945536280 - 6936741269 (10 π.μ ως 14 μ.μ) και (17μ.μ ως 10 μ.μ) Εmail: tasos.sta52@gmail.com