4 Ημέρες Ιστιοπλοΐας στον Σαρωνικό

4 Ημέρες Ιστιοπλοΐας στον Σαρωνικό

Φεβρουάριος 27, 2013 - 10:40

Η ανάγκη σας για χαλάρωση ικανοποιείται στο μέγιστο, όταν συνδυάζεται με την πολυτέλεια. Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος, να εξερευνήσετε γνωστά και αγαπημένα μέρη, με έναν διαφορετικό τρόπο, που θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και αναμνήσεις που θα κρατήσετε για πάντα.

Η εταιρία Istion Yachting μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενοικίασης πολυτελών σκαφών στην Ελλάδα, σας δίνει την ευκαιρία για ένα μοναδικό τετραήμερο σε ένα από τα πολυτελή της σκάφη, με τον δικό σας καπετάνιο και όλα τα έξοδα πληρωμένα. Κάθε σκάφος διαθέτει δίκλινες καμπίνες με δική τους τουαλέτα και είναι η ιδανική επιλογή, για μεγάλη παρέα ή για εσάς και το έτερόν σας ήμισυ, για μία ρομαντική απόδραση.

Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί και να παίρνετε το πρωινό σας στο κατάστρωμα με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τους ήχους των κυμάτων, και το βράδυ να κάνετε περίπατο στον Πόρο ή την Αίγινα, τρώγοντας φρέσκο ψάρι σε μία από τις παραθαλάσσιες ταβέρνες ή να διασκεδάζετε σε ένα μπαράκι απολαμβάνοντας δροσερά cocktails. Επιλέξτε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ή της 25ης Μαρτίου και απολαύστε συναρπαστικές ημέρες, παίρνοντας μία γεύση του καλοκαιριού, λίγους μήνες πριν την επίσημη άφιξή του.

Η Istion Yachting ιδρύθηκε το 1992 στο νησί της Κω με αντικείμενο τις ναυλώσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών αναψυχής αναδεικνύοντας τα Δωδεκάνησα ως έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για ιστιοπλοΐα. Γρήγορα η εταιρεία επεκτάθηκε και σήμερα με έδρα το Παλαιό Φάληρο προσφέρει πολυτελή ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη για ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα.

Με την εμπειρία 20 ετών σήμερα απολαμβάνει διεθνή αναγνώριση μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργαζόμενων πρακτορείων σε όλο τον κόσμο. Πίσω απ’ αυτή την ανάπτυξη κρύβεται η αφοσίωση μιας ισχυρής ομάδας νέων ανθρώπων, η οποία κινεί την εταιρεία και η οποία έχει κατορθώσει να κτίσει σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Χάρη σ’ αυτούς η ομάδα μεγαλώνει, γίνεται καλύτερη καθημερινά και συνεχίζει την προσπάθεια επεκτείνοντας τους ορίζοντές της με νέες εγκαταστάσεις στην Αθήνα τη Λευκάδα και την Κω, νέους συνεργάτες και νέες δραστηριότητες.

Περισσότερα ΕΔΩ