2ος ημιμαραθώνιος Πάρνωνα «τα Καρυάτεια» το Σάββατο 21 Ιουνίου

2ος ημιμαραθώνιος Πάρνωνα «τα Καρυάτεια» το Σάββατο 21 Ιουνίου

Ιούνιος 05, 2014 - 15:52
Date: 
21/06/2014

"Τρέχουμε στο βουνό, δίνουμε χαρά στη ζωή μας!"

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Ο ΚΑΡΥΑΤΗΣ» βρίσκεται  στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι διοργανώνει τον 2οΗμιμαραθώνιο  Πάρνωνα « τα Καρυάτεια» στις Καρυές  Λακωνίας το Σάββατο 21  Ιουνίου 2014 και ώρα 6μ.μ. στη μνήμη του  Ευεργέτη Γεωργίου Θ. Σκιούρη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
•  17.30’ Εκκίνηση του παιδικού αγώνα των 2.000 μέτρων με την ονομασία ΄΄Τρέχουμε στο βουνό δίνουμε χαρά στη ζωή μας.
•  17.35’ Εκκίνηση της περιπατητικής βόλτας στη διαδρομή των 3 αγώνων.
•  18.00’ Εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου (20.300 μέτρα)και του αγώνα των 6.000 μέτρων
•  21.15’ Απονομές-Βραβεύσεις  και τελετή λήξης.
•  22.00’ Μουσικό πρόγραμμα στην κεντρική πλατεία Καρυών.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται  από τον Α.Σ. «Ο Καρυάτης»,  τον Αθλητικό Οργανισμό  Δήμου Σπάρτης και τον Αθλητικό Σύλλογο «Απόλλων» Δυτ. Αττικής. Συμμετέχουν δε όλοι οι φορείς Του χωριού(Πολιτιστικός Σύλλογος, Πυρασφάλεια, Τράπεζα αίματος, Σύνδεσμος των Απανταχού Καρυατών, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων) και επί  πλέον η εκδήλωση αυτή έχει την εθελοντική στήριξη του Πανεπιστημίου  Πελοπ/σου(Τμήμα Οργάνωσης και  Διαχείρισης Αθλητισμού),της   Ελλην. Ομάδας  Διάσωσης  Σπάρτης, του Σώματος  Οδηγισμού Σπάρτης και του Πολιτιστικού  Συλλόγου Βασσαρά.

Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η κεντρική πλατεία  Καρυών.  Η διαδρομή  είναι πολύ ομαλή σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο και οι υψομετρικές διαφορές είναι μόνον 120 μέτρα.

Οι αθλητές πρέπει να βρίσκονται μία ώρα πριν την εκκίνηση στην αφετηρία για την παραλαβή των αριθμών και των  chip  χρονομέτρησης. Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους, αθλητικό φανελάκι και θα βραβευθούν οι  3 πρώτοι της γενικής κατάταξης, αλλά και κάθε κατηγορίας.

Ο αγώνας θα γίνει λοιπόν με ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο, όπως επίσης και σταθμοί ανεφοδιασμού ανά 3,5  χιλιόμετρα.

Η συμμετοχή των αθλητών είναι δωρεάν και οι άνω των 18 ετών θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Ειδικά για τον αγώνα των παιδιών, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τους γονείς  ή τους  κηδεμόνες.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καταθέσετε στην ιστοσελίδα  www.Karyes.gr  μέχρι την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014.

Μετά τις  βραβεύσεις και  απονομές θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα  στους αθλητές και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα για όλους στην πλατεία του χωριού.

Στην είσοδο του χωριού ,στο χώρο του γηπέδου μπορούν όλοι να παρκάρουν το μεταφορικό τους μέσο και στην κεντρική πλατεία ,στο χώρο του κοινοτικού καταστήματος μπορούν οι δρομείς να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα προς φύλαξη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεσθε στους:      
1) Μεντή Θεόδωρο  τηλ.69744879676974487967 - teomentis@yahoo.gr
2) Γορανίτη Παύλο   τηλ.6909389162 - karyesimi@gmail.com

Σας περιμένουμε  όλους

Το Δ.Σ. του Α.Σ. « Ο Καρυάτης»

Δελτίο τύπου