11ος Ημιμαραθώνιος "Τύρναβος - Λάρισα"

11ος Ημιμαραθώνιος "Τύρναβος - Λάρισα"

Νοέμβριος 25, 2013 - 18:06
Date: 
01/12/2013

Για 11η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος  Λαρισαίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τυρνάβου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), διοργανώνουν την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2013 τον 11ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου "Τύρναβος- Λάρισα".

Η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου στις 11.00 το πρωί και ο τερματισμός θα γίνει στο πάρκο Αλκαζάρ (κοίτη Πηνειού) στη Λάρισα.

Η απόσταση που θα διανύσουν οι αθλητές είναι 21,2 χλμ. επί του οδικού άξονα που ενώνει τις δύο πόλεις (Τύρναβο – Λάρισα) και στην κοίτη του Πηνειού ποταμού.

Ανά 5 χιλιόμετρα θα υπάρχουν σταθμοί με νερά ενώ σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχει σήμανση με το υπόλοιπο της απόστασης.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση καταβολής του ποσού των 5 €, συμβολικό ποσό, που θεσπίσθηκε, με σκοπό να αποφευχθούν, όσο το δυνατόν, οι δηλώσεις συμμετοχής αθλητών που τελικά δεν εμφανίζονταν στον αγώνα (αριθμός που έφθασε και τους 200), με αποτέλεσμα την άσκοπη οικονομική επιβάρυνση της διοργάνωσης.

πηγή άρθρου, περισσότερες πληροφορίες: http://www.dopael.gr