Σημαντικό γεγονός αθλητικού τουρισμού ο 6ος ποδηλατικός γύρος στην Τρίπολη – Μήνυμα στήριξης στον ποδηλάτη Νίκο Σπύρου (vid)

Σημαντικό γεγονός αθλητικού τουρισμού ο 6ος ποδηλατικός γύρος στην Τρίπολη – Μήνυμα στήριξης στον ποδηλάτη Νίκο Σπύρου (vid)

Ιούνιος 14, 2022 - 10:12

Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του 6ου Ποδηλατικού γύρου Τρίπολης στην πλατεία Άρεως. Μια συνδιοργάνωση  της Π.Ο. Τρίπολης,  της Ποδηλατικής Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών και του Δήμου Τρίπολης.

Οι συμμετοχές στον αγώνα φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς ανήλθαν στις 300 περίπου. Υπήρξαν ακυρώσεις καθώς κάποιοι ποδηλάτες φοβήθηκαν τα προγνωστικά που επεσήμαναν άσχημα καιρικά φαινόμενα.

 
 
 

Παρόλα αυτά 250 ποδηλάτες βρέθηκαν στην πλατεία Άρεως κάνοντας την προθέρμανση τους σε αυτήν και με τον ενθουσιασμό για τον αγώνα να βρίσκεται στα ύψη.

Η κυρία Νικολέττα Τασοπούλου, αλητάρχης του αγώνα και εκπρόσωπος της Π.Ο.Τ. δήλωσε ότι ο αγώνας αυτός έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη και είναι ο 6ος χρόνος που τον διοργανώνουν. Επιπλέον ο αγώνας είναι γνωστός στους ποδηλατικούς κύκλους και όλοι ανυπομονούν πότε θα γίνει για να έρθουν.

Οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές, πάνω από 230 συμμετοχές. Έχει γεμίσει η Τρίπολη ποδηλάτες

Ο μεγάλος αριθμός ποδηλατών που έχει επισκεφτεί την πόλη μας αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αλλά και ανάδειξης της περιοχής μας.

Οι περισσότεροι έχουν έρθει με τις οικογένειες τους και πολλοί θα παραμένουν για ολόκληρο το τριήμερο στην Τρίπολη.

 

Τρεις μέρες η πόλη θα είναι γεμάτη κόσμο. Πάνω από 500 άτομα που θα μείνουν το τριήμερο στην Τρίπολη

Επίσης σχετικά με τη συμμετοχή του Π.Ο.Τ. στον αγώνα η κυρία Τασοπούλου δήλωσε ότι ο Π.Ο.Τ. έχει ανέβει πολύ και αποτελεί μια ποδηλατική δύναμη όχι μόνο για την Αρκαδία αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η αντιδήμαρχος πολιτισμού κυρία Καρούντζου, η οποία έδωσε το σήμα για την εκκίνηση του αγώνα.

Με τη σειρά της ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές, τον αντιδήμαρχο Αθλητισμου κ. Μακαρούνη αλλά και όλους όσους πήραν μέρος στον σημερινό αγώνα.

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και για το ότι επιλέξατε την πόλη μας για την εκκίνηση και τα χιλιόμετρα που θα πραγματοποιήσετε

Η κυρία Καρούντζου τόνισε ότι ο αγώνα αυτός αποτελεί ένα σημαντικό τουριστικό γεγονός για το δήμο μας και εύχεται οι αθλητές να απολαύσουν τη διαδρομή που περνά από το Λεβίδι, τη Βυτίνα, την Αλωνίσταινα και καταλήγει στη Σιλίμνα.

Κλείνοντας, ευελπιστεί ο κ. Μάγκλαρης αλλά και η ΑΕΚ Τρίπολης να συνεχίσουν να πραγματοποιούν τέτοιες εκδηλώσεις, που συμβάλλουν στη προβολή του δήμου μας.

Πριν από την εκκίνηση του αγώνα δόθηκε ένα δυνατό χειροκρότημα συμπαράστασης από όλους τους συμμετέχοντες στο ποδηλάτη Νίκο Σπύρου, ο οποίος πρόσφατα είχε ένα ατύχημα.

Όλη μας τη θετική ενέργεια, στήριξη, αγάπη στο Νίκο και την οικογένεια του με μια μεγάλα ευχή να πάνε όλα καλά και να τον δούμε σύντομα κοντά μας

ArcadiaPortal.gr Εκκίνηση 6ου Ποδηλατικού γύρου Τρίπολης στην πλατεία Άρεως