Με νέο ρεκόρ δρομικών ομάδων αναμένεται ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Με νέο ρεκόρ δρομικών ομάδων αναμένεται ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Μάρτιος 07, 2023 - 12:35

Με νέο ρεκόρ δρομικών ομάδων αναμένεται ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin Greece

Αθλητικός – τουριστικός προορισμός για όλη την οικογένεια

Οι εγγραφές για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της Κυριακής 30 Απριλίου 2023 είναι σε εξέλιξη και χιλιάδες δρομείς προετοιμάζονται για να επιτύχουν νέα ρεκόρ σε όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στον «Μαραθώνιο της Ιστορίας», ο οποίος φέτος αφιερώνεται στον θεσμό της οικογένειας.

Μελετώντας τις καιρικές συνθήκες της τελευταίας εικοσαετίας, αναμένεται και φέτος την 30η Απριλίου να είναι ιδανικές, ώστε οι μαραθωνοδρόμοι και οι δρομείς των 5 και 10 χιλιομέτρων να έχουν τη δυνατότητα επίτευξης νέων ατομικών επιδόσεων, καθώς και οι δρομείς υγείας των εκατοντάδων “running teams” και οι οικογένειες τους να απολαύσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα και τις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένειά μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της “running team”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο για τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ., και έκπτωση 10 ευρώ για τον Μαραθώνιο Δρόμο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αγωνιστικού εξοπλισμού συμμετοχής τους στη διοργάνωση.