Βραδινή πεζοπορία υπό το φως της πανσελήνου

Βραδινή πεζοπορία υπό το φως της πανσελήνου

Σεπτέμβριος 02, 2014 - 16:46
Date: 
06/09/2014

Αν θέλετε να περάσετε μια διαφορετική βραδιά, μακριά από τη πολύβουη ζωή της πόλης, ελάτε μαζί μας για μια βραδινή πεζοπορία στη καρδιά του δρυμού της Πάρνηθας. 

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι ένας φακός και την καλή σας διάθεση. 
Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. 
Μέχρι και τον τρόπο που θα έρθετε. 

Οι 8 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση θα κερδίσουν δωρεάν μεταφορά με mini bus από το κέντρο της Αθήνας στην Πάρνηθα και επιστροφή! 

Το πρόγραμμά μας..... 
•    18:00 αναχώρηση από Αθήνα με mini bus από το σταθμό μετρό στο Μεταξουργείο (έξω από την τράπεζα ALPHA BANK), στην πλατεία Καραϊσκάκη (για τους πρώτους 8 που θα δηλώσουν συμμετοχή). 
•    19:00 άφιξη στην Πάρνηθα. 
•    19:30 βραδινή πεζοπορία. Ξεκινάμε την πεζοπορία μας, κινούμαστε βορειοανατολικά ώστε να έχουμε το φεγγάρι κατά μήκος της διαδρομής μας. Όλη η διαδρομή είναι πνιγμένη στα έλατα και το βράδυ η ησυχία του δάσους σε ταξιδεύει μέσα στα παραμύθια. Κάνουμε στάση για ξεκούραση και επιστροφή στο αρχικό μας σημείο. 
•    22:30 -  επιστροφή στο καταφύγιο. Στάση για ρόφημα ή φαγητό (προαιρετικά). 
•    23:30 αναχώρηση από την Πάρνηθα. 
•    00:30 άφιξη στην Αθήνα. (οι συρμοί του Μετρό λειτουργούν ως τις 02:00) 

Τι να έχετε μαζί σας: άνετα ρούχα και παπούτσια για περπάτημα, μία δεύτερη αλλαξιά σε περίπτωση που ιδρώσετε, παγούρι ή μπουκάλι με νερό, καπέλο ή σκούφο, φωτογραφική μηχανή (προαιρετικά) και φακό για τις βραδινές πεζοπορίες.

Περισσότερα στο trekking.gr