Θεσσαλονίκη: Ανοίγει την Κυριακή το extreme sports πάρκο της ΧΑΝΘ

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει την Κυριακή το extreme sports πάρκο της ΧΑΝΘ

Σεπτέμβριος 30, 2011 - 13:26

Ανοίγει και επίσημα το αθλητικό πάρκο της ΧΑΝΘ με τις υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, τον στίβο εναέριων παιχνιδιών και την πίστα αναρρίχησης, το τραμπολίνο, το skate Park και το paintball την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί.

Την ημέρα των εγκαινίων θα λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του πάρκου (paintball, skate, bungee tramboline) χωρίς καμία επιβάρυνση για το κοινό, ενώ εκεί θα βρίσκονται ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και η αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρίας Πασχαλίδου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, στο χώρο του πάρκου θα βρίσκονται δέκα εκπαιδευμένοι γυμναστές του Τμήματος Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα επιφορτιστούν με την ξενάγηση, γνωριμία αλλά και την εξοικείωση του κοινού με τα extreme sporτs και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Συναυλία με Stavento, Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz και «Μέλισσες»

Λίγες ώρες αργότερα, στις 18.00, στο πλαίσιο των εγκαινίων, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη συναυλία των καλλιτεχνών και συγκροτημάτων Stavento, Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz και «Μέλισσες», ενώ ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης θα επιμεληθούν από το πρωί το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Να τονιστεί ότι η δημοτική αρχή θα φροντίζει για τη φύλαξη του πάρκου σε 24ωρη βάση, ενώ εθελοντές δήλωσαν ήδη την προθυμία τους να υιοθετήσουν το χώρο και να συμμετέχουν ενεργά στη συντήρησή του.

Πηγή: agelioforos.gr