TEVA EXTREME OUTDOOR GAMES 2011

TEVA EXTREME OUTDOOR GAMES 2011

Ιούνιος 21, 2011 - 14:35

Κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνίου πραγματοποιείται στην Ιταλία ένα απο τα  σημαντικότερα γεγονότα στον χώρο του extreme kayak , οι αγώνες TEVA EXTREME OUTDOOR GAMES.

Έτσι λοιπόν και φέτος διοργανώθηκαν απο τον θρύλο του Ιταλικού kayak Francesco Salvato οι αγώνες TEOG στον ποταμό Dora Baltea  ο οποίος διατρέχει την πανέμορφη πόλη της Ivrea , καθώς επίσης και σε μια απο τις δυσκολότερες διαδρομές του κοντινού ποταμού Chiusella.Στην πραγματικότητα ο ποταμός Chiusella καλείται το αληθινό διαμάντι των Άλπεων λόγω του ακραίου βαθμού δυσκολίας του.Οι καλύτεροι kayakers στον κόσμο αγωνίζονται μεταξύ τους σε τέσσερις διαφορετικές δοκιμασίες οι οποίες κόβουν την ανάσα.

Ιδιαίτερης σημασίας οι φετινοί αγώνες για τα Ελληνικά δρώμενα μιας και είχαμε φέτος την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στους αγώνες TEOG  απο τον αθλητή μας Ηγουμενίδη Παναγιώτη.

Μετά το πέρας των αγώνων ο Παναγιώτης ταξίδεψε μέχρι την κοντινή Ελβετία στο χωριό Vergelleto οπου εκεί πραγματοποίησε την κατάβαση του  καταρράκτη Ribo ύψους 16 m.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας για την προσπάθεια του και ας ευχηθούμε του χρόνου οι Ελληνικές συμμετοχές να είναι περισσότερες.

vimeo://v/25196946

youtube://v/Pm0yO6Arsnw