Tα εγκαταλελειμμένα κτήρια του Ντιτρόιτ έγιναν πίστες για σκι (video)

Tα εγκαταλελειμμένα κτήρια του Ντιτρόιτ έγιναν πίστες για σκι (video)

Δεκέμβριος 13, 2013 - 12:05

Το video «Tracing Skylines» ,μια παραγωγή τωνPoor Boyz Productions και Red Bull Media House, δείχνει τρείς σκιέρ να μετατρέπουν σε πίστες ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, μια εκκλησία και ένα σχολείο στο Ντιτρόιτ.

Το video αναρτήθηκε στο YouTube στις 5 Δεκεμβρίου και μεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά κανάλια. Μέχρι στιγμής έχει κάνει περισσότερες από53.000 εμφανίσεις.

Βέβαια δεν έχουν ενθουσιαστεί όλοι με την ιδέα. Το Ντιτρόιτ έχει καταθέσει αίτηση για υπαγωγή στις ρυθμίσεις του πτωχευτικού κώδικα με χρέη που αγγίζουν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ένας χρήστης του Διαδικτύου σχολιάζει αρνητικά το γεγονός ότι οι σκιέρ κυκλοφορούν με κάμερες και ακριβό εξοπλισμό σκι σε εγκαταλελειμμένα κτήρια που κάποτε έσφυζαν από ζωή.

Χαρακτηρίζοντας το video προσβλητικό ο χρήστης έγραψε πως το Ντιτρόιτ δεν είναι παιδότοπος αλλά μια κοινότητα που πλήττεται από τις κακουχίες εδώ και πολύ καιρό.

Άλλος χρήστης βρήκε το video έξυπνο και δημιουργικό, κατακρίνοντας όμως το γεγονός ότι παρουσιάζει την πόλη επικίνδυνη και παντελώς εγκαταλελειμμένη.

DETROIT - "Tracing Skylines" - POOR BOYZ PRODUCTIONS