Στον εορταστικό παλμό της NOVA All Sports Show & Fashion

Στον εορταστικό παλμό της NOVA All Sports Show & Fashion

Σεπτέμβριος 20, 2011 - 12:34

Σε πείσμα της επιχειρηματικής κατάθλιψης που τείνει να επικρατήσει στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό, έρχεται η Nova All Sports Show & Fashion, η οποία μετά από 7 συνεχόμενες χρονιές επιτυχημένης διεξαγωγής και θεαματικής ανταπόκρισης, φέτος παρουσιάζεται μεγαλύτερη από ποτέ, επιτυγχάνοντας συμμετοχή από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις της χώρας και τολμώντας αλλαγές που θα την καθιερώσουν ως το μεγαλύτερο εκθεσιακό και MUST-BE-PART-OF event της χώρας.

 

Η μεγαλύτερη κατά 40% από πέρυσι Nova All Sports Show & Fashion, θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου σε δύο χώρους, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 24.000 τμ: του εμπορικού/ εκθεσιακού χώρου (23/9 – 26/9) και του Αθλητικού διαδραστικού Πάρκου (23/9 - 2/10).

Το φετινό event, που έως σήμερα έχει φτάσει το εντυπωσιακό νούμερο των 160(!) συμμετοχών και αναμένεται να ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και -ως λογικό επακόλουθο- τη συμφωνία παρουσίας το πιο αξιόπιστων, γνωστών και σημαντικότερων επιχειρήσεων της αγοράς.

Οι τελευταίες, προβλέποντας την ευρύτατη απήχηση της διεθνούς έκθεσης σε μεγάλες μάζες κοινού καθώς και την αναπόφευκτη εξέλιξή της στο απόλυτο εορταστικό, ψυχαγωγικό αλλά και εμπορικό γεγονός της χρονιάς, είδαν σε αυτήν μία τεράστια ευκαιρία άμεσης προβολής και δυναμικού ανοίγματος στο κοινό και έσπευσαν να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή τους.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, κλείνονται καθημερινά νέες συμφωνίες, ενώ έχει αρχίσει να εντείνεται το ενδιαφέρον και η «ανυπομονησία» του καταναλωτικού κοινού, το οποίο ζητάει συνεχώς πληροφορίες, μέσω του οργανωμένου δικτύου social media της έκθεσης, δίνοντάς στο ήδη σημαντικό εκθεσιακό γεγονός διαστάσεις...φαινομένου.

Αυτή η μεγάλη φετινή απήχηση, όμως, δεν είναι τυχαία! Βλέπετε, η Nova All Sports Show & Fashion, λανσάρει μία ολοκαίνουρια φιλοσοφία στο θεσμό των εκθέσεων και έναν ολότελο διπολικό χαρακτήρα, καλώντας τον επισκέπτη σε ένα show όπου από τη μία πλευρά θα μπορεί να ενημερωθεί για τον κόσμο των Sports και της casual μόδας, του αθλητικού εξοπλισμού και των αξεσουάρ ενώ την ίδια στιγμή θα μπορεί να συμμετέχει και ο ίδιος, παίζοντας και διασκεδάζοντας για ατέλειωτες ώρες.

Ως εκ τούτου, εκτός από τον εμπορικό / εκθεσιακό χώρο, όπου ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει δωρεάν όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τον αθλητισμό, από τις σημαντικότερες εταιρείες από τον χώρο των sports, της casual μόδας & life style, των fitness & υγιεινής διατροφής προϊόντων, γυμναστηρίων, yoga, pilates, κ.ά, την παράσταση, όπως όλα δείχνουν, θα κλέψει το εντυπωσιακό Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο.

Σε μία τεράστια έκταση 12.000 τμ, σε συνεργασία με ομοσπονδίες, συλλόγους και φορείς, θα δημιουργηθούν γήπεδα και πίστες από περίπου 50 αθλήματα – από ποδόσφαιρο μέχρι paintball και από beach volley, gaming area με κονσόλες και παιχνίδια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά έως μπιλιάρδο και αναρρίχηση – προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους, να ενημερωθούν, να ψυχαγωγηθούν και να συμμετάσχουν σε όσα αθλήματα θέλουν, για όσο χρόνο θέλουν, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, πέρα από την είσοδο για το Πάρκο.
Επιπλέον, γνωστοί Αθλητές και Αθλήτριες θα υπογράφουν αυτόγραφα, θα διεξαχθούν συμβολικοί φιλικοί αγώνες, επιδείξεις από κορυφαίους αθλητές και τις ισχυρότερες εθνικές ομάδες, mini συναυλίες σε ειδικό stage, set dj’s, ζωντανή κάλυψη από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, πασαρέλα, κ.ά.

Να σημειωθεί ότι για τους επισκέπτες που θα επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, η διοργανώτρια εταιρεία έχει φροντίσει για την δωρεάν μεταφορά τους από τους σταθμούς Μετρό Κορωπίου και Αεροδρομίου.

Τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο, οι προετοιμασίες για την ολοκλήρωση των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και των τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμών για τις πίστες, βρίσκονται σε τελική ευθεία. Ο κόσμος της άθλησης και των σπορ είναι έτσι κι αλλιώς ένας κόσμος ιδιαίτερα αγαπητός στους Έλληνες, αλλά ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, που η ύφεση έχει συντρίψει την ψυχολογία μας και η ανάγκη για υγιή εκτόνωση είναι επιτακτική, οι διοργανωτές αντιλαμβάνονται πόσο σημαντική είναι μία εκ νέου στροφή του Έλληνα στον αθλητισμό, για αυτό και δεσμεύονται για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η φετινή Nova Sports Show & Fashion ξεπερνά τα κλασικά και τετριμμένα χαρακτηριστικά των περισσότερων εμπορικών εκθέσεων και φτάνει σε άλλα επίπεδα, που την ανάγουν, όχι απλά σε έναν θεσμό ο οποίος μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου, ενισχύοντας ουσιαστικά τις πωλήσεις λιανικής και χονδρικής, αλλά και σε μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, η οποία λαμβάνει χώρα για να προσφέρει στο κοινό μοναδικές στιγμές δράσης, χαράς ξενοιασιάς και εποικοδομητικής ψυχαγωγίας, μέσα από άμεση επαφή με τα δημοφιλέστερα αθλήματα.

Καταλαβαίνουμε ότι η διαδραστική εκδήλωση θα αποτελέσει μία μοναδική εμπειρία, κυρίως για τα παιδιά, τα οποία θα λατρέψουν ακόμα περισσότερο τα σπορ, ζώντας τα μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον και μαθαίνοντας και όλη τη θεωρία και τους κανόνες γύρω από αυτά, από εκπροσώπους κορυφαίων ομάδων.
Αλλά, μία ανεπανάληπτη εμπειρία περιμένει και τους ενήλικες, οι οποίοι διψάνε για παιχνίδι, ανυπομονούν να εξασκήσουν τα αγαπημένα τους σπορ και θέλουν όσο τίποτα άλλο να νιώσουν και οι ίδιοι ξανά...παιδιά.

Λίγες μέρες έμειναν για την πραγματοποίηση μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού, αλλά και της υγιούς επιχειρηματικότητας! Μία γιορτή που θα συζητιέται για καιρό και θα θέσει τις βάσεις για ακόμα πιο εντυπωσιακά πράγματα στο μέλλον...! Μία γιορτή για τους επιχειρηματίες που θα δουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους πρώτη φορά face to face με ένα τόσο μεγάλο κοινό αλλά και για όλον τον κόσμο που θα θυμηθεί ξανά τι σημαίνει να γελάς, να παίζεις και να διασκεδάζεις με την ψυχή σου.

Κλείνοντας, λοιπόν, και μετά από όλα αυτά που συνθέτουν το πολυαναμενόμενο γεγονός του Φθινοπώρου, το ερώτημα παραμένει ένα και μοναδικό:Υπάρχει πραγματικά κανείς που θα ήθελε να το χάσει;

Πηγή: sport-fm.gr