Στην Λάρισα αύριο η συνάντηση, όλων των σωματείων της χιονοδρομίας

Στην Λάρισα αύριο η συνάντηση, όλων των σωματείων της χιονοδρομίας

Οκτώβριος 10, 2015 - 14:35

Γυρούσης: «Μια εκδήλωση-θεσμός με την οποία ανοίγει η σεζόν»

«Με την αυριανή συνάντηση στην Λάρισα, ανοίγει ουσιαστικά τη νέα σεζόν για την χιονοδρομία. Είναι μια συνάντηση – θεσμός, που έχει καθιερωθεί πια και μέσα από την οποία το άθλημά μας ολοκληρώνει τον προγραμματισμό του για τη νέα αγωνιστική χρονιά, τις Εθνικές ομάδες και γενικότερα όλα όσα αφορούν τα αθλήματά σας. Γίνονται πολλές νέες προτάσεις, αξιολόγηση των πεπραγμένων και ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός. Επίσης μια σημαντική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί οι άνθρωποι της χιονοδρομίας».

Λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας Δημοσθένη Γυρούση, μιλώντας για την αυριανή (Κυριακή 11/10) συνάντηση – εκδήλωση των Ετήσιων Ανοικτών Τεχνικών Επιτροπών Αλπικών Αγωνισμάτων, Βορείων και Χιονοσανίδας, που θα γίνει στην Λάρισα, στο κτίριο της Περιφέρειας Λάρισας, από τις 10:30. 

Για την συνάντηση στην Λάρισα μίλησε και ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΧΑ, Τίμος Τσουρέκας: «Είναι μια πολύ σημαντική συνάντηση η οποία μας βοηθά να αφουγκραστούμε τα προβλήματα και να ακούσουμε τις προτάσεις των σωματείων μας και συνεπώς να κάνουμε αποτελεσματικότερο τον σχεδιασμό της νέας περιόδου». 

Στην αυριανή εκδήλωση στην Λάρισα η ομοσπονδία θα κάνει τις απονομές στους Κυπελλούχους του 2015 που είναι οι παρακάτω:

 

Βόρεια Αθλήματα

Αγγέλης Απόστολος - ΕΟΣ Μετσόβου (Άνδρες), Τσακίρη Μαρία - ΕΟΣ Δράμας (Γυναίκες),  Τσουρέκας Νικόλαος - ΕΟΣ Μετσόβου (Παίδες), Αναστασιάδου Ελισάβετ - ΕΟΣ Νάουσας (Κορασίδες), ΕΟΣ Μετσόβου (Πολυνίκης Κυπελλούχος Σύλλογος).

 

Αλπικά Αγωνίσματα

Συκαράς Κωνσταντίνος ΕΟΣ Μετσόβου (Άνδρες), Ράλλη Σοφία – ΕΟΣ Νάουσας (Γυναίκες),

Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος - ΕΟΣ Βόλου (Παίδες Ι), Τσιοβόλου Μαρία-Ελένη - ΕΟΣ Βόλου (Κορασίδες Ι), Δημητριάδης Δημήτριος - ΣΟΧ Καστοριάς (Παίδες ΙΙ), Μπόσμαλη Ευδοκία - ΕΟΣ Νάουσας (Κορασίδες ΙΙ), Μπάκας Αστέρης (Παμπαίδες), Καλτσογιάννη Μαρία-Νικολέτα (Παγκορασίδες), ΕΟΣ Βόλου (Πολυνίκης Κυπελλούχος Σύλλογος).

Ο ΕΟΣ Νάουσας, πρώτο σωματείο της γενικής βαθμολογίας της Ομοσπονδίας.

 

Αναβολή του αγώνα Ρόλλερσκι

Λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο (10/10) αγώνας Ρόλλερσκι –για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες- που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Νάουσα, από τον ΕΟΣ Νάουσας υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.