Σκι με... σούβλισμα αρνιών στα χιονοδρομικά κέντρα!

Σκι με... σούβλισμα αρνιών στα χιονοδρομικά κέντρα!

Απρίλιος 08, 2015 - 13:05

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα, όπου το κρύο είναι αισθητό, ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις σημειώθηκαν το πρωί σε πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Νιφάδες χιονιού έπεσαν, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία της Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα, την Κοζάνη και την Καστοριά, χωρίς πάντως να το "στρώσει".

 

Ανοιχτά τα χιονοδρομικά κέντρα

Χιονίζει στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν στην Πέλλα και Πισοδερίου στη Φλώρινα, ενώ ελαφρά χιονόπτωση σημειώθηκε και στη Βασιλίτσα Γρεβενών, χωρίς ωστόσο να σημειώνονται ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική και φρέσκο χιόνι προστέθηκε σε όλα τα κέντρα. 50εκ πούδρα στο ΧΚ Πισοδερίου, 40εκ στην βάση και 70-80 στην κορυφή του ΧΚ 3-5 Πηγαδιών, 40εκ στην βάση και μεγαλύτερες ποσότητες στην κορυφή του ΧΚ Παρνασσού, 10εκ στο ΧΚ Καιμακτσαλάν και 4 στο ΧΚ Φαλακρού. 

Τα χιονοδρομικά κέντρα θα παραμείνουν ανοιχτά για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων, τις περισσότερες μέρες του Πάσχα, κάποια εκ των οποίων σχεδιάζουν να συνδυάσουν σκι με ...σούβλισμα αρνιών.