«Σκι» με σαμπρέλα πίσω από μια Lamborghini! (vid)

«Σκι» με σαμπρέλα πίσω από μια Lamborghini! (vid)

Ιανουάριος 17, 2017 - 12:17

Αυτό συνέβη σε μια «συγκέντρωση» Lamborghini, στη Utah των ΗΠΑ, όπου πήραν μέρος δύο γνωστοί ιδιοκτήτες Lambo: Ο Chris του καναλιού “The Exotic Revolution” και ο James του “The Stradman”.

Ο Chris έγινε γνωστός πρόσφατα από το κλιπάκι όπου έκανε βόλτα έναν άστεγο με τη Lamborghini Aventadro Roadster του – αυτή που θα δείτε στο παρακάτω video. Τον James ίσως τον ξέρετε ως τον άνθρωπο που έβαλε μπαγκαζιέρα στη σκεπή της Lamborghini Gallardo του – η οποία μάλιστα χρειάστηκε για τις μεταφορές του… εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στο video.

Το πρώτο από τα δύο video παρακάτω αποτελεί μια περίληψη της περιπέτειας με τη σαμπρέλα, που δεν ήταν τελικά και τόσο ευχάριστη. Το δεύτερο video εξηγεί γιατί αναφερθήκαμε στο γεγονός ως «συγκέντρωση»: διότι πήραν μέρος τέσσερις Lambo και γενικώς ξεσάλωσαν στο χιόνι, κάνοντας ντόνατς και τα τοιαύτα.

Και μια συμβουλή πριν «διασκεδάσετε» μαζί με τους YouTubers. Όχι το γνωστό αρτηριοσκληρωτικό “don’t try this at home”, αλλά μη χρησιμοποιήσετε την ενεργή αεροτομή της Aventador σας σαν κοτσαδόρο ρυμούλκησης. Διότι μπορεί και να σπάσει…

από το drive.gr

TUBING BEHIND A $650,000 LAMBORGHINI AVENTADOR

Snow Day or Play Day? The Stradman Inner Tubing Behind My Lamborghini Aventador Roadster