Σχολή Ορειβασίας Χειμερινού βουνού από τον ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Σχολή Ορειβασίας Χειμερινού βουνού από τον ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Νοέμβριος 27, 2013 - 19:22
Date: 
18/12/2013

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτοε ο ΕΟΣ Αχαρνών διοργανώνει Σχολή Ορειβασίας Χειμερινού Βουνού Αρχαρίων.

Βασικός στόχος της Σχολής είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να μπορούν να κινηθούν αυτόνομα και με ασφάλεια στο ορεινό περιβάλλον και σε όλα τα πεδία όπου δεν απαιτούνται αναρριχητικές τεχνικές. Το πρόγραμμα της Σχολής είναι πλήρως εναρμονισμένο με το εκπαιδευτικό σύστημα της ΕΟΟΑ.

Εκπαιδευτές στη Σχολή θα είναι οι Α. Θεοδωρόπουλος, Δ. Κάραλης, Κ. Τσουκλείδης (Διπλ. Εκπαιδευτές Ορειβασίας και Οδηγοί Βουνού της ΕΟΟΑ και μέλη του ΣΕΟΒ), Γ. Κούκης (Διπλ. Βοηθός Εκπαιδευτής Ορειβασίας της ΕΟΟΑ) και ο Θ. Μιχαηλίδης (Διπλ. Εκπαιδευτής Αναρρίχησης Βράχου και Βοηθός Εκπαιδευτής Ορειβασίας της ΕΟΟΑ). Η αναλογία συμμετεχόντων προς Εκπαιδευτές είναι της τάξης του 8 προς 1 σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον εκπαιδευτικό κανονισμό της ΕΟΟΑ.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 (20.00-22.00) είναι το 1ο ραντεβού....όπου θα γίνει συνάντηση γνωριμίας Εκπαιδευτών-Εκπαιδευόμενων, ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα της Σχολής. Διανομή διδακτικού εγχειριδίου. Διάλεξη με θέμα «Ο εξοπλισμός στην Ορειβασία».

Εξοπλισμός:
Αναλυτική παρουσίαση του εξοπλισμού θα γίνει σε διάλεξη της Σχολής. Για το λόγο αυτό συστήνεται στους συμμετέχοντες να μη προβούν σε βιαστικές αγορές.

Πληροφορίες:
Α. Θεοδωρόπουλος (+30 6944 50 52 79)

περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της σχολής μπορεί κανεις να βρει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: http://www.eosacharnon.gr