Σχολή αναρρίχησης βράχου άνοιξη 2017

Σχολή αναρρίχησης βράχου άνοιξη 2017

Μάρτιος 25, 2017 - 11:34
Date: 
06/05/2017

Την άνοιξη του 2017 το Base Camp οργανώνει Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων τόσο για την Νότια όσο και για τη Βόρεια Ελλάδα. Η σχολή σκοπό έχει να παρέχει στους συμμετέχοντες όλες τις γνώσεις που απαιτεί η ασφαλής ενασχόληση με το άθλημα της αναρρίχησης και μετά το πέρας της εκπαίδευσης χορηγείται πιστοποίηση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας-Αναρρίχησης.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε οργανωμένα αναρριχητικά πεδία ώστε οι εκπαιδευόμενοι να διδαχθούν με άνεση τις τεχνικές ασφάλισης και να εξοικειωθούν με τον αναρριχητικό εξοπλισμό και τη σωστή χρήση του.

Για τη συμμετοχή σας ΔΕΝ απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις αρχές της κινησιολογίας με στόχο την αποτελεσματικότερη προώθηση στο κάθετο περιβάλλον.

Οι μαθητές, κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών και εκπαιδευτών αναρρίχησης της ΕΟΟΑ, θα διδαχθούν με τον πιο σύγχρονο τρόπο τις τεχνικές κίνησης που αποτελούν τη βάση της μελλοντικής τους εξέλιξης στο συναρπαστικό αυτό άθλημα.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2114014744 ή στα link της ιστοσελίδας της Σχολής για το τμήμα Νοτίου Ελλάδας: http://www.basecamp.gr/?section=product&prod=542&cat=0 και για το τμήμα Βορείου Ελλάδος: http://www.basecamp.gr/?section=product&prod=483&cat=0