Σεμινάριο για την ελεύθερη κατάδυση

Σεμινάριο για την ελεύθερη κατάδυση

Απρίλιος 01, 2013 - 12:56

Διήμερο σεμινάριο για την ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο κυνήγι, οργανώνει την Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Απριλίου, ο  Σύλλογος «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» Λάρισας, σε συνεργασία με την «FREEDIVEGREECE»,  σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστέρας» στη Λάρισα (στη συμβολή των πεζοδρόμων Κούμα και Ασκληπιού).

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειας του συλλόγου για επιμόρφωση των μελών του και όχι μόνο και κυρίως για την ασφάλεια όλων όσων ασχολούνται με την ελεύθερη κατάδυση και το ψαροτούφεκο.

Το θέμα του σεμιναρίου της πρώτης ημέρας, αφορά στη γνώση βασικών κανόνων ασφαλείας και ομιλητής θα είναι ο κ. Βασίλης Γκαρούτσος Εκπαιδευτής Ελεύθερης Κατάδυσης SSI Freediving, AIDA International, CMAS ΕΟΥΔΑ) από την «FREEDIVEGREECE».

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση τεχνικών για βελτίωση των επιδόσεων στην ελεύθερη κατάδυση και στο υποβρύχιο ψάρεμα, με ομιλητή τον κ. Λευτέρη Λιθαδιώτης, προπονητή Ελεύθερης Κατάδυσης.

Ωρα έναρξης των ομιλιών και για τις δύο ημέρες είναι η 17.45μ.μ. ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν και μη μέλη του συλλόγου.

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν για τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6945 80 12 38 και 6944 42 52 92.

Από το eleftheria.gr