Samsung Galaxy Xcover 2: Έρχεται το νέο ανθεκτικό smartphone της εταιρείας

Samsung Galaxy Xcover 2: Έρχεται το νέο ανθεκτικό smartphone της εταιρείας

Ιανουάριος 31, 2013 - 10:10

H σειρά Xcover της Samsung αποτελούμενη από ανθεκτικά smartphones, απέκτησε ένα νέο μέλος, το Galaxy Xcover 2.  Η συσκευή έχει λάβει πιστοποίηση IP67, που σημαίνει ότι μπορεί να προστατευθεί αποτελεσματικά έναντι σκόνης, κτυπημάτων που μπορεί να προκληθούν από πτώση, αλλά και έναντι του νερού.

H εταιρεία  δεν έλειψε να εξοπλίσει το smartphone με την δυνατότητα λήψης φωτογραφιών καθώς αυτή βρίσκεται μέσα στο νερό. Να αναφερθεί ακόμη ότι η συσκευή τρέχει Android 4.1 ενώ εξοπλίζεται και με διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1GHz, φέρει 1GB μνήμης RAM.

Η οθόνη του έχει μέγεθος των 4-ιντσών, είναι τύπου WVGA (800×480). Στην πίσω όψη του συναντά κανείς μια κάμερα των 5MP αλλά και μία μπροστινή τύπου VGA, 4GB εσωτερικής μνήμης. Η επέκταση της εσωτερικής μνήμης καθίσταται εφικτή χάρη στο microSD card  slot που διαθέτει, ενώ στα τεχνικά του χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται και το GPS + GLONASS με προεγκατεστημένο το Google map data και τις εφαρμογές AllShare Play και Cardio Trainer Pro.

Για την κάλυψη των ενεργειακών του απαιτήσεων συνοδεύεται και με μια μπαταρία των 1700mAh. Δεν έχει γίνει λόγος για την ημερομηνία διάθεσης της συσκευής, αλλά η Samsung αναμφίβολα θα μας δώσει μια γεύση για αυτήν στην προσεχή έκθεση MWC 2013.

Από το insomnia.gr