Rookie skater wanted!

Rookie skater wanted!

Νοέμβριος 25, 2014 - 20:27

O Giorgio Zavos αναζητά το next big thing στο skate για να ζήσουν παρέα μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο House of Vans στο Λονδίνο!

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις skate, παρέα με τον Giorgio Zavos, στο πιο hot right now indoor skatepark, στο House of Vans του Λονδίνου;

Ο Giorgio, στα πλαίσια του Under My Wing project, ψάχνει το νεαρό skater που θα ταξιδέψει μαζί του 09-12.01 στο Λονδίνο, για να μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του, σε ένα skate session στις 5 σήραγγες που βρίσκονται κάτω από το σταθμό Waterloo.

Αν είσαι κάτω από 18, ανέβασε το βίντεό σου (διάρκειας 1,5 λεπτού) στην ειδική φόρμα στο www.redbull.com μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Τρία από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής sk8 σκηνής, ο rider Giorgio Zavos, ο σκηνοθέτης Κώστας Μάνδυλας και ο Vans Team Manager Billy Γρυπάρης, (aka Billy Gee), θα αξιολογήσουν τις ικανότητές σου σε τεχνική δυσκολία, style & all around αντίστοιχα.

Ο rookie που θα κερδίσει την εύνοια της κριτικής επιτροπής, θα έχει την ευκαιρία ενός 3ήμερου skate session υπό την καθοδήγηση του Giorgio, ανάμεσα σε υπόγειες κατακόμβες στη Μέκα του καλιφορνέζικου brand που φέτος κλείνει 48 χρόνια ζωής.

«Ψάχνω έναν πολύ δυνατό πιτσιρικά να κάνουμε μαζί sk8 σε ένα απίστευτο park…είναι τόσο απλό και τόσο ωραίο!», λέει ο Giorgio ανυπομονώντας για τα πρώτα submissions!