Red Bull Varkada: Τραβάς κουπί; Απόδειξέ το!

Red Bull Varkada: Τραβάς κουπί; Απόδειξέ το!

Μάιος 14, 2014 - 13:59

Ο ανατρεπτικός αγώνας κωπηλασίας,  έρχεται στις 28 Ιουνίου, στις 18:00, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων για να αποδείξει ότι κάποιες φορές είναι απόλαυση να τραβάς κουπί. 

Είτε θεωρείσαι θαλασσόλυκος, είτε απλά κάποτε πήρες το «τιμόνι» της βάρκας του παππού, το Red Bull Varkada είναι η ευκαιρία σου να δείξεις σε όλους ποιός είναι ο καλύτερος καπετάνιος και βαρκάρης σε ένα από τα πιο γραφικά σημεία της χώρας και άλλοτε ισχυρό εμπορικό λιμάνι της ανατολικής Μεσογείου! 60 επίδοξοι κωπηλάτες κάθε επιπέδου θα αγωνιστούν το Σάββατο, 28 Ιουνίου στις 18:00, στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων, ενάντια στο χρόνο και τις δυνάμεις του νερού, με μοναδικά όπλα την τεχνική τους, μία παραδοσιακή βάρκα και ένα ζευγάρι ξύλινα κουπιά!

Από το σύνολο των θέσεων, οι 40 θα είναι διαθέσιμες για προεγγραφή on-line, μέσω της φόρμας συμμετοχής στο www.redbullvarkada.gr έως τις 15 Ιουνίου, ενώ οι υπόλοιπες θα καλυφθούν την ημέρα του αγώνα επί τόπου. Στον μοναδικό αυτό αγώνα κωπηλασίας με παραδοσιακού τύπου βάρκες και κουπιά -απαραίτητα «εργαλεία» τα οποία παρέχει η διοργάνωση- όλοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν ταυτόχρονα σε 4 προκριματικές σειρές των 15 θέσεων, σε ένα συγκεκριμένο στίβο εντός του Ενετικού Λιμανιού.  Η πρώτη τριάδα από κάθε προκριματικό περνάει αυτομάτως στον Μεγάλο Τελικό.

Είσαι έτοιμος να ταράξεις τα νερά;