Red Bull Art of Motion: Οι καλύτεροι freerunners του κόσμου επιστρέφουν στην Ελλάδα

Red Bull Art of Motion: Οι καλύτεροι freerunners του κόσμου επιστρέφουν στην Ελλάδα

Ιούνιος 05, 2014 - 18:11

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι καλύτεροι αθλητές freerunning παγκοσμίως δίνουν ραντεβού στην κοσμοπολίτικη Σαντορίνη για την απόλυτη πρόκληση.

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει στις 04 Οκτωβρίου στο απαράμιλλο αρχιτεκτονικό σκηνικό της Καλντέρας, για να στείλει και πάλι συγκλονιστικές εικόνες από Ελλάδα σε όλο τον κόσμο και να καταπλήξει τα πλήθη με τις εντυπωσιακές φιγούρες και τα παράτολμα τρικ των κορυφαίων του είδους.

Οι συμμετέχοντες στον μεγάλο τελικό θα είναι συνολικά 18. Οι top 8 του 2013 που έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα, 4 αθλητές που θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη στις 01.10, αλλά και 6 αθλητές που θα προκριθούν μέσω του online προκριματικού που ολοκληρώνεται στις 24.07!
Από κάθε γωνιά του πλανήτη, όλοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Αυτό που ουσιαστικά καλούνται οι συμμετέχοντες να κάνουν είναι να ανεβάσουν ένα βίντεο διάρκειας έως 1,5 λεπτό στο redbullartofmotion.com, με σκοπό να αναδεικνύονται τα freerunning προσόντα τους με πλάνα αυστηρά τραβηγμένα σε εξωτερικό περιβάλλον. Η εκτέλεση, η ροή, οι τεχνικές προκλήσεις και η δημιουργικότητα αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προκριθούν τελικά οι 3 καλύτεροι άνδρες και 3 καλύτερες γυναίκες, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για το Red Bull Art of Motion.  

Στη Σαντορίνη, στο μέρος που έγινε συνώνυμο του επίγειου παράδεισου του freerunning, o αγώνας που έγινε θεσμός επιστρέφει και προσκαλεί τους καλύτερους αθλητές του είδους να γίνουν μέρος του!