To Red Bull Art of Motion επιστρέφει στη Σαντορίνη

To Red Bull Art of Motion επιστρέφει στη Σαντορίνη

Σεπτέμβριος 12, 2012 - 11:57

Ανοιχτοί οι Online προκριματικοί!

Οι καλύτεροι urban artists συγκεντρώνονται και αυτή τη χρονιά στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 στη μαγευτική Σαντορίνη, με τα λευκά σπίτια που μοιάζουν να κρέμονται από τα βράχια. Σκεπές, θολωτές σκεπές, βεράντες και πισίνες, θα περιλαμβάνονται στη νέα μεγαλύτερη διαδρομή που έχει υψομετρική διαφορά 50 μέτρων και οι αθλητές θα πρέπει να διασχίσουν μέσα στα χρονικά όρια που θα τεθούν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, αθλητές απ' όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος και να διαγωνιστούν με τους καλύτερους freerunners του κόσμου στο Red Bull Art of Motion της Σαντορίνης. Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε το video σας στο Facebook page του Red Bull Art of Motion, όπου θα τα αξιολογήσει η επίσημη κριτική επιτροπή. Οι τρεις καλύτεροι άντρες και οι 3 καλύτερες γυναίκες αθλητές θα λάβουν την πρόσκληση για να διαγωνιστούν στη Σαντορίνη.

Τo Red Bull Art of Motion ξεκίνησε το 2007 στην Βιέννη (Αυστρία) και έχει εδραιωθεί ως το κορυφαίο γεγονός Freerunning και Parkour. Το 2011 ο Tim Shieff (Ηνωμένο Βασίλειο) κέρδισε στον πρώτο διαγωνισμό στο Λονδίνο ενώ στα τέλη Ιουλίου, ο Jason Paul (Γερμανία) έλαβε κορυφαίες διακρίσεις από την κριτική επιτροπή στο διαγωνισμό μπροστά από το υψηλότερο κτίριο της Ιαπωνίας στη Γιοκοχάμα. Ο παγκοσμίου φήμης stuntman και Free Runner Ryan Doyle (Ηνωμένο Βασίλειο) ήταν ο νικητής του διαγωνισμού του Σάο Πάολο (Βραζιλία), ο Marcus Gustafsson (Σουηδία) κέρδισε το διαγωνισμό στο Ντιτρόιτ (ΗΠΑ) και ο Pavel Petkuns από τη Λεττονία ήταν ο νικητής τελευταίου Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη (Ελλάδα). Η σεζόν φέτος περιλαμβάνει έναν αγώνα – αυτόν της Σαντορίνης - φιλοξενώντας την παγκόσμια αφρόκρεμα του είδους.

Αν θέλετε να διαγωνιστείτε ανάμεσα στους καλύτερους, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να το κάνετε μέσω της online δήλωσης συμμετοχής! Επομένως, μοιραστείτε τα καλύτερα βίντεο σας στο http://www.facebook.com/rbafm

Πληροφορίες σχετικά με τις online προκριματικές δηλώσεις των βίντεο:

Χρονοδιάγραμμα online προκριματικών δηλώσεων συμμετοχών:
Εκκίνηση: 20 Ιουνίου
Τέλος: 20 Ιουλίου

Επίσημοι κριτές του Red Bull Art of Motion για τις online δηλώσεις συμμετοχής:

Patrick Morawetz – Αυστρία
Paul Joseph – Ηνωμένο Βασίλειο
Victor Lopez – Η.Π.Α.

Κανόνες και διαδικασία συμμετοχής:
-Κάντε Tag/ανεβάστε το καλύτερό σας Parkours/Freerunning βίντεο στη σελίδα http://www.facebook.com/rbafm πριν από τις 20 Ιουλίου.
-Η επίσημη κριτική επιτροπή του Red Bull Art of Motion θα επιλέξει τα βίντεο των 3 καλύτερων ανδρών και των 3 καλύτερων γυναικών.
-Οι νικητές θα λάβουν απευθείας πρόσκληση που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια και διανομή για το Red Bull Art of Motion στη Σαντορίνη, στις 29 Σεπτεμβρίου 2012.
-Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Κανόνες σχετικά με τα video:
-Δεν πρέπει να υπερβαίνουν το 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.
-Είναι απαραίτητο να έχουν κινηματογραφηθεί σε εξωτερικό χώρο.
-Όλες οι προσγειώσεις πρέπει να είναι ορατές.
-Το όνομα και το πρόσωπο του κάθε συμμετέχοντα πρέπει να είναι ορατά στο βίντεο.

Τα κριτήρια με τα οποία θα κριθούν τα προκριματικά βίντεο συμμετοχής:
-Εκτέλεση: είναι σημαντικό να πραγματοποιηθούν ασφαλείς προσγειώσεις που να δείχνουν ότι έχετε τον έλεγχο των κινήσεων σας.
-Ροή: οι συνδυασμοί και ένας καλός προσχεδιασμός θα ανταμειφθούν
-Τεχνικές δυσκολίες
-Δημιουργικότητα: να είστε δημιουργικοί και να αξιοποιήσετε τον περιβάλλοντα χώρου με cool τρόπο!

Σε Live Streaming

Το Red Bull Art of Motion επιστρέφει φέτος στη Σαντορίνη στις 29 Σεπτεμβρίου! Κορυφαίοι αθλητές parkour απ' όλο τον πλανήτη, θα τρέξουν σε μια μοναδική διαδρομή, που διασχίζει τοίχους, πλακόστρωτα και αυλές, στη γραφική κυκλαδίτικη καλντέρα, διεκδικώντας την πρώτη θέση στο βάθρο του μεγαλύτερου διαγωνισμού freerunning.

Μείνε συντονισμένος και δες LIVE την προσπάθεια των αθλητών!

RedBull

youtube://v/v5rXNJ-_-EY