Πρώτος αγώνας υπέρ-αποστάσεως «Δρόμος Μικράς Ασίας»

Πρώτος αγώνας υπέρ-αποστάσεως «Δρόμος Μικράς Ασίας»

Οκτώβριος 05, 2016 - 22:23
Date: 
10/12/2016

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 10/12/2016 στις 22:00 , σε ασφάλτινη διαδρομή μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Άργους – Αθηνών. Με αφετηρία τη Νέα Κίο και πρώτο σταθμό την πλατεία Άργους, η διαδρομή συνεχίζεται στο Κουτσοπόδι και στο Φίχτι με κατεύθυνση προς Δερβενάκια όπου είναι δύσκολο κομμάτι για τους δρομείς και θα πρέπει να εντείνουν την προσοχή τους.

Στην συνεχεία κατευθυνόμαστε προς Αγ. Βασίλη και Χιλιομόδι ενώ μετά συναντάμε τον Σολωμό οπού υπάρχει και ο κεντρικός σταθμός. Από εκεί συνεχίζουμε προς Εξαμίλια και κυρά Βρύση οπού εκεί κάνουμε αριστερά προς Κόρινθο και πάμε προς τον Ισθμό. Στη συνέχεια ακολουθούν οι Αγ. Θεόδωροι και η Κινέτα όπου ουσιαστικά συναντάμε και τις πιο μεγάλες ανηφόρες του αγώνα.

Συνεχίζουμε προς Πανόραμα και την γέφυρα όπου κάνουμε αριστερά για να πάμε προς το κέντρο της πόλης των Μεγάρων όπου είναι και ο τερματισμός.

Στο στάδιο των Μεγάρων (τερματισμός) θα βρίσκονται εθελοντές, μασέρ, ειδικοί χώροι για να κάνετε το μπάνιο σας καθώς και μπουφές.

Καθ΄ όλη την διαδρομή θα υπάρχουν για τους αθλητές 17 σταθμοί.

Παροχές

  • 90 Εθελοντές
  • 17 Σταθμοί ανεφοδιασμού κατά μήκος της διαδρομής με χιλιομετρική απόσταση ανά σταθμό από 4 έως 6 χλμ.
  • Χώρος αλλαγής αθλητή
  • Χώρος τεχνικής ενημέρωσης πριν την έναρξη του αγώνα
  • Spaghetti party για τους αθλητές
  • Δωρεάν καφές για τους αθλητές

Για τους αθλητές και τους συνοδούς θα προσφερθούν τοπικά εδέσματα.
Επίσης πριν την εκκίνηση του αγώνα θα υπάρξουν πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Κατά τον τερματισμό οι αθλητές θα μπορούν να κάνουν μπάνιο, μασάζ. Επίσης, θα υπάρχει μπουφές με σάντουιτς, γλυκίσματα, ζεστά ροφήματα. (τσάι, σοκολάτα).

Περισσότερες πληροφορίες για τα Μέγαρα μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου, visitmegara.gr