Το πρώτο supertrail έγινε πραγματικότητα

Το πρώτο supertrail έγινε πραγματικότητα

Ιούνιος 04, 2013 - 22:47

Στις 26 Μαΐου κάποιοι από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές του downhill έδωσαν ραντεβού στα Γιάννενα για τον τρίτο γύρο του 1ου open downhill cup. Σε μια πίστα αρκετά τεχνική, η οποία ύστερα από την δυνατή βροχή των προηγούμενων ημερών έγινε ακόμα γρηγορότερη, οι οδηγοί απέδωσαν τα μέγιστα.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός έως την τελευταία στιγμή.

Μεγάλος νικητής στην κατηγορία elite αναδείχθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου (2:48.988), ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ευάγγελος Καββαδάς (2:55.652) και την τρίτη ο Μάριος Πολαλλής (2:57.093). Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι αθλητές με τους καλύτερους χρόνους στον προκριματικό γύρο, ύστερα από κάποιες ατυχίες στον τελικό, κατέληξαν σε χαμηλότερες θέσεις (όπως ο Κωνσταντίνος Ανδριώτης με χρόνο προκριματικού 2:36.343).

Στην κατηγορία junior ο Πέτρος Ατσάλης με καλύτερο χρόνο σε προκριματικό και τελικό αγώνα κατέκτησε δίκαια την πρώτη θέση αφήνοντας την δεύτερη στον Νίκο Βασιλακάκο και την τρίτη στον Νικόλαο Τσαρούχη.

Ο Βασίλης Τσιαντίκος συνέχισε τις νίκες του στην κατηγορία master δείχνοντας ότι βρίσκεται σε φόρμα, ενώ ακολούθησαν οι Άγγελος Κόντος και Κώστας Καλοχαιρέτας.

Στην κατηγορία veterans οι συμμετοχές ήταν λίγες και στον τελικό τερμάτισε μόνο ο Παύλος Ζούμπερης. Στέλνουμε ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους Φώτη Σκαρή και Γιώργο Καλογιαννίδη.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και συμμετείχαν. 

Από το redbull.com.gr