Προσφορά του Χ.Κ. Καλαβρύτων: Επτά συνεχόμενες ημέρες ski & snowboard με 38,50€!

Προσφορά του Χ.Κ. Καλαβρύτων: Επτά συνεχόμενες ημέρες ski & snowboard με 38,50€!

Οκτώβριος 12, 2016 - 14:29

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, συνεχίζει τα οικονομικά πακέτα προσφορών του, για τη σεζόν 2016-2017, προσφέροντας μια ολόκληρη εβδομάδα ski& snowboard μόνο με  38,50€!

Το εβδομαδιαίο κουπόνι ισχύει για εφτά συνεχόμενες ημέρες συμπεριλαμβανομένου Αργιών, Σαββατοκύριακου και την υψηλή περίοδο των Χριστουγέννων, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που καθορίζουν τη λειτουργία του κέντρου την χειμερινή περίοδο 2016-2017.

Η αγορά του εβδομαδιαίου κουπονιού γίνεται μόνο on-line στο site του χιονοδρομικού www.kalavrita-ski.gr και μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2016. Τα κουπόνια είναι ονομαστικά και κάθε άτομο μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό, ενώ δεν αφορούν την ενοικίαση εξοπλισμού και μηχανοκίνητων οχημάτων.

 Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ανταποκρίνεται συνεχώς στις απαιτήσεις της πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και κρατά για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά τις ίδιες τιμές στις παρεχόμενες υπηρεσίες του και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη τιμή του κουπονιού, παρά την τρίτη συνεχόμενη αύξηση του Φ.Π.Α. τα τελευταία τρία χρόνια.

 Μία ολόκληρη εβδομάδα απεριόριστο ski & snowboard; Στο Χ.Κ. Καλαβρύτων μόνο 38,50€!