Προετοιμασίες στο ΧΚ Περτουλίου

Προετοιμασίες στο ΧΚ Περτουλίου

Οκτώβριος 10, 2011 - 11:11

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες απ’ την πλευρά του Δήμου Πύλης, όσον αφορά τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Περτουλίου.
Για πρώτη φορά φέτος την ευθύνη λειτουργίας του κέντρου θα έχει η νεοσύσταση εταιρία αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

Όπως λέει ο έχω το γενικό πρόσταγμα αυτής, αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αθ. Πλαβός, «είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε το χιονοδρομικό κέντρο για τη φετινή χρονιά και πιστεύουμε πως θα τα πάμε καλά. Οι εργαζόμενοι στο κέντρο γνωρίζουν το αντικείμενο κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε εδώ για να παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στο χιονοδρομικό, με την διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων, και ποντάρουμε πολλά στην στήριξη των ντόπιων, των Τρικαλινών, οι οποίοι αναμένεται να επισκέπτονται συχνότερα φέτος το μέρος. Μέσα στις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και επίσημες ανακοινώσεις για την λειτουργία του Χιονοδρομικού, το οποίο θα πρέπει να προσεχθεί και να αναδειχθεί ως ένας μοναδικός προορισμός για τον Νομό Τρικάλων γενικότερα».

πηγή : trikalavoice.gr