Ποδηλάτης θα πάει από τα Τρίκαλα στο Μόναχο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ποδηλάτης θα πάει από τα Τρίκαλα στο Μόναχο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ιούνιος 15, 2012 - 09:50

Ονομάζεται «Τρίκαλα – Μόναχο – Τρίκαλα» και είναι το ταξίδι που θα κάνει με ποδήλατο ο Στέλιος Βάσκος, προκειμένου να ενισχύσει τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού», διανύωντας συνολικά 4000 χιλιόμετρα.

 

Το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 25 Ιουνίου και πιθανότατα θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουλίου.

Ο Στέλιος Βάσκος αφού ανέλυσε την διαδρομή προς και από το Μόναχο και ευχαρίστησε την οργανωτική επιτροπή σημείωσε χαρακτηριστικά, ότι θα πάει και θα έρθει με την δύναμη του Θεού.

«Ξέρω ότι η επιστροφή θα είναι πολύ δύσκολη αλλά με όλη αυτήν την στήριξη και την δύναμη που μου δίνει η προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» θα τα καταφέρω», δήλωσε.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλος από την πλευρά του τόνισε πως «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η προσπάθεια του Στέλιου δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδος γιατί δυστυχώς τα ξένα ΜΜΕ δείχνουν μία μαύρη πλευρά της χώρας μας. Η προσπάθεια του Στέλιου θα ενισχύσει την προσπάθειά μας για την δημιουργία μιας ακόμη μονάδας κινητής εντατικής Θεραπείας για νεογνά και μωρά».

Στο εγχείρημα λόγω της φύσης του και της ιδιαιτερότητάς του έχουν ληφθεί μία σειρά από προληπτικά μέτρα ώστε πρώτα απ' όλα να επιστρέψει υγιής ο Στέλιος Βάσκος. Εξειδικευμένη ιατρική ομάδα θα τον ακολουθεί, ασθενοφόρο όπου παραχωρείται, περιπολικά στα δύσκολα κομμάτια της διαδρομής και ειδικά διαμορφωμένο αυτοκινούμενο στο οποίο ο Στέλιος θα ξεκουράζεται και θα δέχεται την ιατρική φροντίδα.

Περισσότερα στο iefimerida.gr